Site icon runnfun.gr

Οι Κυκλάδες τρέχουν στο 3o Syros Run

Syros Run 2018 - Aποτελέσματα

Το Syros Run είναι από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα των Κυκλάδων. το μεγαλύτερο δρομικό αθλητικό γεγονός των Κυκλάδων. Μία αθλητική διοργάνωση που όπως είναι φυσικό τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς περισσότεροι από 1500 αθλητές αναμένεται και φέτος να πάρουν μέρος στις τρεις διαδρομές που υπάρχουν. Μικροί και μεγάλοι είναι έτοιμοι στις 26 Μαΐου να βάλουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να τρέξουν στην παραλία της Ερμούπολης για τρίτη χρονιά.

Ο αγώνας της Σύρου έχει ξεπεράσει τα στενά όρια του νησιού καθώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους όσους θέλουν να αποδράσουν έστω και για λίγες ημέρες. Εκτός από την συμμετοχή αθλητών θα υπάρχουν και δρομείς μεγάλων αποστάσεων.

Για τη διοργάνωση μίλησε στο runnfun ο πρόεδρο των Δρομέων Σύρου κ. Τάκης Παπουτσάς.

Στις 26 Μαϊου πραγματοποιείται το 3ο Syros Run; Μιλάμε ποια για  θεσμό ;

Μιλάμε για ένα θεσμό, μιας και διοργανώνεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιτυχημένα, αναβαθμισμένα και κάθε χρονιά με αυξημένες συμμετοχές

– Πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη από την τοπική κοινωνία;

Η τοπική κοινωνία έχει συμβάλλει τα μέγιστα. Θα έλεγα ότι έχουν «ματώσει» πολλές επιχειρήσεις. Έχουμε επίσης αρκετές δηλώσεις εθελοντών.

-Έχουμε ρεκόρ εγγραφών; Ποια σπουδαία ονόματα θα τιμήσουν τον αγώνα;

‘Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως θα έχουμε ξεπεράσει κάθε προηγούμενη. Οι συμμετοχές σίγουρα θα αποτελέσουν ρεκόρ. Στην εκκίνηση του 3o Syros Run θα βρίσκονται σπουδαίοι αθλητές.  Ο Χριστόφορος Μερούσης, η Ράνια Ρεμπούλη, ο Κώστας Δρόσος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και η Μαρία Πολύζου με όλη της δρομική της ομάδα.

 -Ποιες είναι οι διαδρομές και πως μπορούν να χαρούν και τα παιδιά τη διοργάνωση;

Οι διαδρομές είναι 2,5χλμ και 10χλμ. Για τους παιδικούς αγώνες οι διαδρομές είναι 100μ, 300μ και 500μ. Για τους μικρούς αθλητές έχουμε και μια έκπληξη

-Η Σύρος είναι ένας πανέμορφος προορισμός; Είναι το Syros Run και μια αφορμή για να κάνει διακοπές κάποιος στο νησί;

Πάντα σε συνδυασμό με το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, είναι μια καλή ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση.

-Ποιες είναι οι δράσεις των Δρομέων Σύρου; Συμμετέχουν συχνά σε διοργανώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα;

Ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξης του συμβάλλει και συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συνδιοργανώνει με τις τοπικές κοινότητες κάθε 2 μήνες δρομικούς αγώνες. Διοργανώνει το Syros City Trail, το Syros Run και από φέτος το Σεπτέμβριο το Syros Aquathlon. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στο Νότιο Αιγαίο, μπορεί και σε όλη τη χώρα, που διοργανώνει ή συνδιοργανώνει τόσα δρομικά γεγονότα μέσα σε μια χρονιά. Τέλος έχουμε κάθε εβδομάδα συμμετοχές αθλητών και αθλούμενων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version