Site icon runnfun.gr

Οι “ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ” έκοψαν την πίτα τους (pics)

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, σε μία, εξαιρετικά, ζεστή ατμόσφαιρα, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και την Εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», μια ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ, σε μία αίθουσα με έντονο άρωμα Παλιάς Αθήνας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:

Παρευρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση πολλά μέλη του συλλόγου, εθελοντές που πάντα είναι κοντά μας και πλήθος φίλων.

Ο Πρόεδρος, κ. Διαμαντής έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, στην οποία σημειώνουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου που ενέπνευσε πολύ κόσμο να ξεκινήσει το τρέξιμο και την άθληση.

Τιμήθηκαν:

Το φλουρί της πίτας που αντιστοιχούσε σε Δωροεπιταγή 100 € για το κατάστημα Outrun στην Μαρίνα Φλοίσβου, έτυχε στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών το οποίο παρέλαβε η Πρόεδρός του κα Ελένη Μπερτσάτου. Ευχόμαστε μια τυχερή χρονιά γεμάτη υγεία.

Στις κληρώσεις που ακολούθησαν:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τους εκπροσώπους Φορέων και Συλλόγων, όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και όλους τους φίλους μας και τους εθελοντές για την παρουσία τους, αλλά και για την αμέριστη αγάπη και βοήθειά τους σ’ όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε Καλή Χρόνια με υγεία, οικογενειακή ευημερία αλλά και πολλές δράσεις που θ’ αναδεικνύουν ποιοτικά ολοένα και περισσότερο το δρομικό μας χώρο!

Για το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version