Site icon runnfun.gr

Oceanman Greece: Σπάει τα ρεκόρ, 500 εγγραφές σε ένα μήνα!

Ο μεγαλύτερος κολυμβητικός αγώνας της Ελλάδας, το Oceanman Greece, ζεσταίνει τις μηχανές του. Με σχεδόν 5 μήνες να απομένουν για την πραγματοποίησή του στο Οίτυλο, περισσότεροι από 500 κολυμβητές έχουν ήδη μπει σε… θέση εκκίνησης.

Στις 25 και 26 Ιουνίου στο πανέμορφο Οίτυλο, το «Oceanman Greece» προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να υποδεχτεί αθλητές απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που αναμένεται -όπως κάθε χρόνο- να δώσουν δυναμικό παρών στη διοργάνωση, αποδεικνύοντας το διεθνή της χαρακτήρα.

Το «Oceanman Greece», περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις (2-5-10km), αγώνες σκυταλοδρομίας 3Χ500m καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα 500m για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης που θα βρεθούν με τις οικογένειές τους στο γραφικό Λιμένι.

Αθλητές κι αθλήτριες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, θα έρθουν στη χώρα μας, προκειμένου να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της κολύμβησης στα γαλαζοπράσινα νερά του όρμου του Οιτύλου αλλά και για να διεκδικήσουν την για τον μεγάλο τελικό για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, ραντεβού στο Λιμένι θα δώσουν πάνω από 1000 κολυμβητές

Kαι για τους πιο τολμηρούς, το Ultraoceanman, η μεγάλη πρόκληση των 30χλμ από την Κορώνη έως την Καλαμάτα, έχει επίσης ανοίξει τις εγγραφές του και υποδέχεται τους φανατικούς τους ακόλουθους στην Καλαμάτα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version