Site icon runnfun.gr

Ο τερματισμός και ο πανηγυρισμός του Μερούση με το φακό του Runnfun.gr (vid+pics)

Ο Χριστόφορος Μερούσης κατάφερε να κλέψει την παράσταση στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τόσο με την επίδοσή του σε ένα δύσκολο από πλευράς συνθηκών αγώνα, όσο και από τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού τερμάτισε στην 1η θέση, ενώ ήταν 10ος στην γενική με 2:24:58.

Ο Μερούσης ήθελε πολύ τη νίκη και παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν και σε άριστη κατάσταση εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού αλλά και της γενικότερης καταπόνησης, κατάφερε να κρατήσει το ρυθμό του, να μην τρομάξει από τον… νέο, τον Κώστα Γκελαούζο που ήρθε 2ος αλλά για αρκετά χιλιόμετρα οδηγούσε την κούρσα, και τελικά να κόψει πρώτος το νήμα.

Ο τερματισμός του σημαδεύτηκε από το ξέσπασμα των φιλάθλων του αθλητισμού και του απλού κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του Παναθηναϊκού Στάδιου.

Ο Μερούσης έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές, έμεινε να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο τη μεγάλη επιτυχία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε και πανηγύριζε με τον κόσμο και ζούσε τις στιγμές μέχρι και τον τερματισμό του Γκελαούζου, τον οποίο πρώτος αγκάλιασε και συνεχάρη για την επιτυχία του. Το ίδιο έκανε και με τον 3ο Δήμο Ευαγγελίδη.

Το runnfun.gr βρέθηκε πολύ κοντά στον Έλληνα πρωταθλητή και κατέγραψε τον τερματισμό και τους πανηγυρισμούς του.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version