Site icon runnfun.gr

Ο Παιδικός Αγώνας Τριάθλου «CGS Kids Triathlon» φέτος γίνεται Virtual

Ο Παιδικός Αγώνας Τριάθλου «CGS Kids Triathlon» φέτος γίνεται Virtual

Το CGS Kids Triathlon, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση τριάθλου για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών στη χώρα μας, επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά  δυνατότερη από ποτέ!

Το CGS, με την υποστήριξη της Deloitte Ελλάδος, παρουσιάζει το Virtual CGS Kids Triathlon όπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των μικρών αθλητών, φέτος θα διεξαχθεί κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο!

Το Virtual CGS Kids Triathlon, με στόχο την επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα, προσκαλεί παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών να συμμετάσχουν διαδικτυακά σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή για το τρίαθλο, πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες και συμμετέχοντας με τις επιδόσεις και το οπτικοακουστικό τους υλικό στη μεγαλύτερη σχετική πλατφόρμα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται!

H φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 19 Ιουνίου με καταληκτική ημέρα την Τρίτη 23 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Χορηγός της Διοργάνωσης είναι η Deloitte Ελλάδος, ενώ τα έσοδα από τη συμβολική συμμετοχή, θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ο Σκοπός

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στον αγώνα και τις επιπλέον δωρεές, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος “Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι” που ενισχύει περισσότερα απο 18.000 παιδιά καθε χρόνο με είδη πρώτης ανάγκης. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση “Μαζί για το Παιδί” διανέμει κάθε χρόνο περισσότερους από 70 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης σε παιδιά από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά που διαμένουν μόνιμα σε ιδρύματα ή φιλοξενούνται προσωρινά σε αυτά για κάποιες ώρες την ημέρα, έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Μαζί, θα τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα.

Πώς μπορώ να συμβάλλω;

Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά τις προσπάθειες της Ένωσης, να εξασφαλίσει στα παιδιά που στηρίζει τα βασικά αγαθά για να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητας τους, επιλέγοντας όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Deloitte Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα λάβουν, μαζί με το επίσημο ΒΙΒ number τους, αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Αθλητικός Σύλλογος CGS (CGS Sports Club)

Το CGS, υπογραμμίζοντας την αθλητική παιδεία ως κεντρικό εκπαιδευτικό άξονα, προσφέρει τη δυνατότητα σε γονείς, συνεργάτες καθώς και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να επεκτείνουν την αθλητική τους προετοιμασία μέσα από τον Αθλητικό Σύλλογο του σχολείου, CGS Sports Club.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα και αθλητικά προγράμματα, να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών – παιδαγωγών και να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS.

O Αθλητικός Σύλλογος CGS Sports Club έχει ως αποστολή:

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Μαζί για το Παιδί είναι Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που συνεργάζονται, από το 1996, για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών ετησίως στην χώρα μας. Παράλληλα με τη στήριξη των σωματείων-μελών του, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, αγκαλιάζοντας παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Πιστή στο όραμά της για ένα πανελλαδικό δίκτυο αρμονικής συνύπαρξης και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων παιδικής προστασίας, η Ένωση βοηθά, πλέον των μελών της, περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά πανελλαδικά κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της, που συμπυκνώνεται στη ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει», ώστε να βοηθάμε παιδιά και οικογένειες καθώς και άτομα με αναπηρία, άμεσα και αποτελεσματικά.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Deloitte Ελλάδος – Χορηγός της διοργάνωσης

Η Deloitte Ελλάδος, ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς επαγγελματικών υπηρεσιών με μακροπρόθεσμή επιτυχημένη πορεία, κατανοεί με υπευθυνότητα ότι έχει ένα ευρύτερο ρόλο να διαδραματίσει στην κοινωνία τοποθετώντας στο επίκεντρο των δράσεων της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η Deloitte παραμένει συνεπής στην υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω  ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους τομείς της στρατηγικής ανάπτυξης των ακριτικών νησιών, του αθλητισμού, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.deloitte.gr

Αιγίδες:

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version