Site icon runnfun.gr

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS χορηγός των 5 χλμ. στον Μαραθώνιο Ρόδου

Αναγνωρίζοντας την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS στηρίζει και φέτος το Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η οικογένεια Χατζηλαζάρου, στηρίζοντας πάντα δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και αναδεικνύουν τη Ρόδο, θα συμμετάσχει και πάλι ενεργά, πιστεύοντας στην όμορφη ιδέα του αθλητισμού και ενισχύοντας στην περίπτωση αυτή το δρομικό κίνημα.

Αναβαθμίζοντας την προσφορά του, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS θα είναι ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, αγώνας που προσελκύει τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών, σε σχέση με τους υπόλοιπους της ίδιας ημέρας, που εκτός από το Μαραθώνιο είναι ο Ημιμαραθώνιος (21χλμ), τα 10χλμ. και ο αγώνας των 1.000μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε από τον όμιλο Χατζηλαζάρου : «Είμαστε χαρούμενοι, που για άλλη μια χρονιά ο όμιλος H Hotels Collection συμμετέχει στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση υποστηρίζοντας τον τέταρτο διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.»

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές : http://www.roadstorhodes.com

Μείνετε συντονισμένοι: Facebook.com/roads2rhodes | Twitter.com/RoadstoRhodes | Instagram.com/roadstorhodes

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version