Site icon runnfun.gr

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας σε αριθμούς

Στις 12 Νοεμβρίου το κορυφαίο αθλητικό γεγονός με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν αποτελεί μονάχα ένα αθλητικό γεγονός. Είναι μια διοργάνωση – κομμάτι της κοινωνίας, της ιστορίας, του πολιτισμού και της οικονομίας. Αποτελεί ένα γεγονός εθνικής σημασίας με πολύ μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις.

Εφέτος, μάλιστα, είναι μια χρονιά – ορόσημο για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο που συμπληρώνει 40 χρόνια. Έτσι, όσοι συμμετάσχουν σε αυτόν, είτε τρέχοντας κάποια από τις διαδρομές (5, 10, Universities Night Run ΟΠΑΠ ή 42 χιλιόμετρα), είτε χειροκροτώντας τους δρομείς που τερματίζουν στο Καλλιμάρμαρο, θα γίνουν μέρος της ιστορίας. Οι συμμετοχές στον εφετινό, επετειακό Μαραθώνιο ξεπερνούν τις 60.000, με δρομείς από 140 χώρες.

Για ακόμη μια χρονιά, ο ΟΠΑΠ συμβάλλει καθοριστικά στην πραγματοποίηση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της χώρας μας, αφού αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του Αυθεντικού Μαραθωνίου αλλά και του ΣΕΓΑΣ.

Δείτε παρακάτω τις επιδράσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου σε αριθμούς, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΣΕΓΑΣ:

Το ραντεβού για τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, δίνεται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Να είστε εκεί!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version