Site icon runnfun.gr

Nικητής ο Κενυάτης Kipnetich, σούπερ Ρεμπούλη και Μενής στον “Νυχτερινό”

Nικητής ο Κενυάτης Kipnetich, σούπερ Ρεμπούλη και Μενής στον "Νυχτερινό"

Στην πρώτη θέση στις γυναίκες και στην 14η της γενικής κατάταξης με χρόνο 01:14:30 τερμάτισε η Ράνια Ρεμπούλη στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Ο χρόνος της και η κατάσταση που βρίσκεται σχεδόν ένα μήνα πριν τον Μαραθώνιο της Αθήνας, είναι ενα μήνυμα για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μπαίνει πια στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την 4η σερί νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την Αυθεντική διαδρομή.

Στη 2η θέση των γυναικών βρέθηκε η Vivia Jerop Kempoi με 01:17:39 και στην τρίτη θέση η Φωτεινή Δαγκλή Παγκόττο 01:20:47.

Νικητής ο Kipnetich, πρώτος Έλληνας ο Μενής

Στην πρώτη θέση στους άνδρες, τερμάτισε ο Κενυάτης Sammy Kipnetich, με χρόνο 1:06:09, ακολούθησε ο συμπατριώτης του Hosea Kimeli Kisorio, με χρόνο 01:07:10, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Έλληνας αθλητής, Γιώργος Μενής, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 01:07:55.

Ο Γιώργος Μενής είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που δείχνει στους αγώνες που συμμετέχει τον τελευταίο καιρό. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχε τερματίσει 2ος στον Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων, πίσω από τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο μετά από μεγάλη μάχη στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής.

Θα πρέπει να πούμε ότι 2ος Έλληνας ο Χαράλαμπος Πιτσόλης με 01:08:36, ενώ 3ος ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 01:09:04.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε σε μια μεγάλη δρομική γιορτή, με πολύ κόσμο να αγωνίζεται και άλλους να χειροκροτούν τις προσπάθειες όλων των αθλητών. Θυμίζουμε ότι στους δρόμους της πόλης βρέθηκαν πάνω από 20.000 δρομείς, με 4.000 να ξεκινούν τον ημιμαραθώνιο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version