Site icon runnfun.gr

Νέα ημερομηνία για το «Psiloritis race»

Νέα ημερομηνία για το «Psiloritis race»

Την αναβολή του διεθνή αγώνα  Psiloritis Race, που πραγματοποιείται στην Κρήτη, στα βήματα του Δία, ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή.

Η ανακοίνωση

«Αγαπητοί φίλοι

Με τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, λόγω της επέλασης της πανδημίας (COVID-19) και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της πολιτείας, η οργανωτική επιτροπή των Διεθνών Αγώνων Psiloritis Race, αποφάσισε την αναβολή του αγώνων, που επρόκειτο να γίνουν την Κυριακή 7/6/2020, για την Κυριακή 6/6/2021 .
Ευχόμαστε σε όλους και όλες χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο . Σας περιμένουμε και πάλι, τον Ιούνιο του 2021, να ξαναβρεθούμε στο αγαπημένο μας βουνό και γεμάτοι θετική ενέργεια, να απολαύσουμε την νέα διαδρομή, που σχεδιάζουμε εδώ και πολύ καιρό»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race» τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γ.Γ. Αθλητισμού και συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και με την υποστήριξη των Δήμων Ρεθύμνου, Αμαρίου, Ανωγείων, Πλατανιά Χανίων και σε συνεργασία με 40 αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης. Των οποίων η εθελοντική προσφορά σε όλα τα στάδια και τους τομείς διεξαγωγής των αγώνων είναι καταλυτική.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version