Site icon runnfun.gr

Νέα ημερομηνία για το Porosea: 3 & 4 Οκτωβρίου 2020

Αγαπητοί συναθλητές,

ο Δήμος Πόρου και εμείς οι άνθρωποι της whynot, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε με τον ιό COVID-19, αποφασίσαμε την μεταφορά του Porosea στις 3 & 4 Οκτωβρίου με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας.

Μένουμε σπίτι, προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, ακολουθούμε τις οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και αυτές των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη και ευελπιστούμε ότι σύντομα ο COVID-19 θα αποτελεί ένα παρελθόν.

Είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν πολλά. Το αύριο θα είναι διαφορετικό από το σήμερα.
Δεν σταματάμε όμως ποτέ να αισιοδοξούμε και να χαμογελάμε. Μπροστά στο κακό, ο άνθρωπος αντλεί δύναμη σκεπτόμενος τα χειρότερα. Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και πολύ χειρότερα, αλλά περισσότερες κινδυνολογίες δεν χρειάζονται αυτή την στιγμή.

Ας ξεκουραστούμε, ας κατεβάσουμε ταχύτητα, ας περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μας. Σύντομα θα βρεθούμε πάλι με τους φίλους μας σε στίβους, σε πισίνες και επάνω στο ποδήλατο. Σύντομα θα αισιοδοξήσουμε, θα γελάσουμε, θα αγκαλιάσουμε τον συναθλητή μας , θα μπορέσουμε να δεχτούμε την βοήθεια των εθελοντών. Τότε θα είμαστε όλοι έτοιμοι να αγωνιστούμε πάλι και να χαρούμε. Γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία και χαρά μόνο όταν έχουν ακολουθηθεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Δήμος, τοπικές αρχές και φορείς και πάνω από όλα οι εθελοντές , θα σας περιμένουν στον Πόρο σε αυτό το νέο μας ραντεβού.

Οι εγγεγραμμένοι αθλητές θα λάβουν email με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εύχομαι δύναμη και υπομονή σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Πάνος Ρώτας
whynot, more than events

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version