Site icon runnfun.gr

Μπέρναρντ Τσιρτσίρ: Του χρόνου στη Ρόδο θα σπάσω το ρεκόρ μου

Μπέρναρντ Τσιρτσίρ: Του χρόνου στη Ρόδο θα σπάσω το ρεκόρ μου

Αν και δεν είχε ξεκουραστεί όσο έπρεπε, αφού έφτασε πραγματικά την τελευταία στιγμή ο Μπέρναρντ Τσιρτσίρ, ο εξαιρετικός Κενυάτης δρομέας στον πρώτο του αγώνα σε απόσταση Μαραθωνίου, έσπασε το ρεκόρ αγώνα και φυσικά πήρε την πρώτη θέση.

Το 2:29:53 είναι η καλύτερη επίδοση που έχει γίνει στη Ρόδο στα έξι χρόνια του Διεθνούς Μαραθωνίου του νησιού. Όπως μάλιστα τόνισε και ο ίδιος ο Μπέρναρντ Τσιρτσίρ στο runnfun.gr: “Στόχος μου είναι να αφοσιωθώ τον Μαραθώνιο και να πετύχω καλές επιδόσεις. Θέλω να έρθω και την επόμενη χρονιά και να κάνω το ρεκόρ που είχα στο μυαλό μου και να σπάσω το ρεκόρ μου. Δεν ξεκουράστηκα όπως έπρεπε, αφού κατάφερα να φτάσω τελευταία στιγμή”.

Θυμίζουμε ότι ο Μπέρναρντ Τσιρτσίρ είναι μέλος του προπονητικού team του Γουίλσον Κίπσανγκ, χάλκινου ολυμπιονίκη και νικητή των πέντε από τους 6 Major Marathons, με ρεκόρ 2:03:13. Είναι μάλιστα αυτός που τον οδηγεί στις περισσότερες προπονήσεις του στην πόλη Ίτεν όπου ζουν και γυμνάζονται παρέα. Το ρεκόρ του στον Ημιμαραθώνιο είναι 1:04 στο υψόμετρο του Ναϊρόμπι, ενώ σε ηλικία 15 ετών είχε τρέξει τα 1.500μ. σε 3:42 επίσης στο υψόμετρο!

Ο Μπέρναρντ έχει αρκετή εμπειρία αφού έχει οδηγήσει αρκετούς μαραθώνιους ως pacemaker για 30 χλμ.

Παρακολουθείστε τη δράση και τις προσπάθειες των αθλητών:

instagram: https://www.instagram.com/runnfun.gr/

facebook: https://www.facebook.com/runnfun.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version