Site icon runnfun.gr

Μοναδικές παροχές για τους συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία 2023!

Η “Ειρηνοδρομία” αποτελεί μια μοναδικά πολύπλευρη διοργάνωση. Καθ’ όλα αθλητική, βαθιά συμβολική και πάντα με κοινωνικό πρόσημο, αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες όλων των ηλικιών και ολόκληρη τη μαθητική και αθλητική κοινότητα, όχι μόνο τοπικά αλλά και υπερτοπικά. Η Ειρηνοδρομία προωθεί τη συμμετοχικότητα και την ευγενή άμιλλα, αλλά και επίκαιρες αξίες όπως η προσβασιμότητα, η πραγματική συμπερίληψη, η αγάπη για τον αθλητισμό, και φυσικά η ειρήνη και η αλληλεγγύη. Αξίζει να σημειωθεί, πως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων, υποστηρίζει το έργο ενός κοινωνικού φορέα. Για το 2023 υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου UniquALL «ΌΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ»

Τις Μοναδικές Παροχές για τους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης εξειδίκευσε η O.E. του αγώνα δρόμου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, Ειρηνοδρομία 2023:

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες δρομείς περιλαμβάνει:

*Το T-shirts, η αθλητική τσάντα και καπέλο θα διατεθούν επίσης, και σε όλους τους εθελοντές που θα υποστηρίξουν τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ειρηνοδρομίας!

Η Ειρηνοδρομία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη!”

 Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version