Site icon runnfun.gr

Μικρή παράταση εγγραφών για το 5ο Lycabettus Run

Μικρή παράταση εγγραφών για το 5ο Lycabettus Run

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Lycabettus Run ανακοινώνει (όπως ήταν ήδη γνωστό και από την προκήρυξη του αγώνα) ότι οι εγγραφές μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης έκλεισαν.

Όσοι έχουν εγγραφεί, θα πρέπει να τακτοποιήσουν την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής έως την Παρασκευή 01/03. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας και όχι της συνεργαζόμενης με την διοργάνωση θα πρέπει να σταλεί το αποδεικτικό πληρωμής έως την Κυριακή 03/03 τα μεσάνυχτα στο email: info@lycabettusrun.gr.

Επίσης ανακοινώνεται ότι θα υπάρξει παράταση εγγραφών μέχρι την Κυριακή 03/03 στις 12 τα μεσάνυχτα αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις πλατφόρμες

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία 

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/03 & το Σάββατο 9/03 σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο info@lycabettusrun.gr. Διαρκής ενημέρωση για το Lycabettus Run παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/lycabettusrun.

Υπενθυμίζεται πως «Με κάθε συμμετοχή προσφέρετε 0,50€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version