Site icon runnfun.gr

Μια μοναδική εμπειρία νυχτερινού ορεινού τρεξίματος στον Λαϊλιά Σερρών!

Ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running» διοργανώνει για 1η χρονιά ένα πραγματικά ξεχωριστό και εορταστικό  δρομικό event! Ο λόγος για τον 1ο αγώνα νυχτερινού ορεινού τρεξίματος «Lailias Night Trail», ο οποίος θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον μοναδικής ομορφιάς καταπράσινο ορεινό όγκο του Λαϊλιά Σερρών με αφετηρία και σημείο τερματισμού το χιονοδρομικό του κέντρο. Η διαδρομή έχει μήκος 17km έχει λάβει πιστοποίηση από την ITRA και  αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από μονοπάτια και πολύ λιγότερο από δασικούς δρόμους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα https://event.athletopia.com/lailiasnighttrail?step=1

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγιεινής αλλά και της διασφάλισης της υγείας των αθλητών, ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running», αποφάσισε να καθοριστεί όριο συμμετοχών, το οποίο έχει καθοριστεί στους 150 αθλητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, όσοι δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 12 Αυγούστου που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ενώ τέλος, όσον αφορά στα δώρα των συμμετεχόντων, οι δρομείς του 1ου αγώνα 𝗟𝗮𝗶𝗹𝗶𝗮𝘀 𝗡𝗶𝗴𝗵𝘁 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗹 θα λάβουν ως δώρο για τη συμμετοχή τους έναν φακό κεφαλής New Astro 300 με 3 ρυθμίσεις, οι οποίες επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Περισσότερες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version