Site icon runnfun.gr

Μεγάλες επιτυχίες της εθνικής ομάδας Μοντέρνου Πεντάθλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021 Laser Run στην Αίγυπτο

Η εθνική ομάδα Μοντέρνου Πεντάθλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο  πρώτο  πολυεθνικό πρωτάθλημα Laser Run από την πανδημία του  COVID-19.

Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο για την Πηνελόπη Νίκα

Η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πηνελόπη Νίκα υπερασπίστηκε τον τίτλο της κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, με επίδοση 14’40’’04. Στην 1η θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Green Claire ενώ στην 2η θέση η επίσης Αμερικανίδα Samanthan Schultz η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν κατάφερε να εξασφαλίσει την ολυμπιακή πρόκριση.

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το Χάλκινο μετάλλιο από την παγκόσμια πρωταθλήτρια μας την Πηνελόπη Νίκα, η τέταρτη και πέμπτη θέση ήταν επίσης ελληνική υπόθεση με την Αριάδνη Νάσκαρη και την Αθηνά Σάρρα με χρόνους 14’52’’07 και 15’27’’07 αντίστοιχα να συμπληρώνουν την ελληνική τριάδα.

Χρυσά τα κορίτσια μας στο ομαδικό του Laser Run

Η γυναικεία ομάδα Laser Run αποτελούμενες από τις Πηνελόπη Νίκα, Αριάδνη Νάσκαρη και Αθηνά Σάρρα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό του Laser Run στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Cairo 2021.

Οι αθλήτριες  Αριάδνη Νάσκαρη και Αθηνά Σάρρα επέλεξαν να συμμετάσχουν στην κατηγορία των γυναικών παρόλο που είναι μόλις 16 χρόνων, με στόχο την δημιουργία ομαδικού γυναικών (πρέπει να υπάρχουν 3 αθλητές). Κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία αφού η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο!

Ασημένιο μετάλλιο ο Δημήτρης Δραζίνος στην κατηγορία under 19

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τον Δημήτρη Δραζίνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run Cairo 2021 στην κατηγορία under 19.

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο με επίδοση 12’09’’09. Ο Θεοχάρης Μάινας βγήκε 9ος πλαισιώνοντας την τελική δέκατα με επίδοση 13’39’’01 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version