Site icon runnfun.gr

Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας «Τρέχω και Ανακαλύπτω την Ηρακλειά»

Ήταν το πρόσφατο 2019, όταν ξεκίνησαν όλα, στο νησί των μικρών Κυκλάδων, την Ηρακλειά.  Πρόσφατα «κλείσαμε» και ολοκληρώσαμε, την 5η μας διοργάνωση

Οι δρομείς και οι επισκέπτες/συνοδοί που μας τίμησαν για ακόμη μια φορά με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Ένα νησί που γέμισε ασφυκτικά με κόσμο, χαμόγελα και αθλητικές εμφανίσεις, όσο και τσάντες θαλάσσης και αντιηλιακά. Είχαμε συμμετοχές, από Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Φιλιατρά, Αμοργό, Νάξο, Σχοινούσα, Σύρο, Μύκονο, Αθήνα, Σουηδία, Γαλλία και άλλες περιοχές της υπέροχης υδρογείου μας.

Δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία, να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητά μας και να απολαύσουμε ένα τετραήμερο για τους περισσότερους ταξίδι , στο κέντρο του Αιγαίου. Το ίντερνετ και οι προσωπικοί λογαριασμοί όλων μας, έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά , με τα ποστ και τις ανακοινώσεις για την εκδήλωση Τρέχουμε στην Ηρακλειά .

Για ακόμη μια φορά,  να πούμε, πως στόχος μας είναι η άθληση, η ξεκούραση, ο τουρισμός, η διασκέδαση. Πρωτίστως όμως, όλα να έχουν ένα αίσιο τέλος. Και αυτό σε αγωνιστικό επίπεδο, επετεύχθη για ακόμη μια φορά. Όλοι όσοι έτρεξαν, επέστρεψαν υγιείς και με γεμάτες τις μνήμες των τηλεφωνικών συσκευών τους. ☺️

Να ευχαριστούμε , το Ιατρικό team του Ιατρείου της  Ηρακλειάς για την “υποστήριξή τους» , όπως και τους φίλους πλέον και διασώστες της ΕΔΟΚ Αμοργού για την ασφάλεια που μας εμπνέουν με την παρουσία τους. 🙏

Ένα ακόμη ευχαριστώ, ανήκει στους κατοίκους του νησιού, που έβαλαν πλάτη και στήριξαν την διοργάνωση και αφιέρωσαν εθελοντικά χρόνο για να μας βοηθήσουν.

Να σας αναφέρουμε τώρα τα καθιερωμένα, αλλά απαραίτητα ευχαριστήρια.

Είχαμε την χαρά να δεχτούμε στο νησί τον Έπαρχο Νάξου Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού κ. Γιάννη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νάξου κ Μικρών Κυκλάδων, κ. Βαγγέλη Κατσαρά, όπου έδωσαν και την εκκίνηση του αγώνα την Παρασκευή το απόγευμα, στην Πλατεία Φάνη Γαβαλά καθώς και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κα Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό. Επίσης χαιρετιστήριο μήνυμα έστειλαν η Αντιπεριφεριάρχης κα Ευδοκία Κατσάνη και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Πολυκρέτης.

Είχαμε επίσης για δεύτερη χρονιά, την χαρά να υποδεχτούμε τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Νάξου κ. Λευτέρη Αγγελίδη , όπου έτρεξε κι εκείνος ανάμεσα στους υπόλοιπους αθλητές.

Η παρουσία  του γραφείου αθλητισμού ΛΣ – ΕΛ/ΑΚΤ, φώναξε για ακόμη μια φορά «Παρόν» και με το πρόγραμμα ¨Μαθαίνω να παίζω μαθαίνω να ζω¨, πρόβαλλε τον αθλητισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ανέλαβε δε, την γραμματεία του αγώνα μας, εθελοντικές παρουσίες σε καίρια σημεία των διαδρομών, αλλά την Παρασκευή το πρωί, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, εκπαίδευσε μικρούς και μεγάλους σε αθλητικές δράσεις.

Να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από όλους εσάς που μας τιμήσατε με την επίσκεψή και την συμμετοχή σας. Να ζητήσουμε να ανεβάσετε το ηθικό των υπολοίπων που δεν τα κατάφεραν και να τους πείτε, πως την επόμενη χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία τους. Εσείς φέτος, εσείς κι εκείνο του χρόνου.

Μεταξύ άλλων παρουσία, δήλωσαν

Νικητές των αγώνων 

10km Mix trail

1ος Μιχάλης Γαβαλάς                                           1η Κατερίνα Τσιλιμπάρη

2ος Σταύρος Κουτσοθανάς                                   2η Βάσω Αλεξανδροπούλου

3ος Ηλίας Μάνης                                                 3η Παναγιώτα Νομικού

10k Road Run

1ος Στέργιος Κραϊάς                                            1η Διδώ Δημητριάδου

2ος Θεόδωρος Αναστασιάδης                               2η Λίνα Πιτσαρή

3ος Φώτης Σαμαρινιώτης                                     3η Σταματία Μπάστα

6k Mix Trail

1ος Νεκτάριος Κωβαίος                                        1η Ιωάννα Μαρίτσα

2ος Μισέλ                                                           2η Μαρία Μπαστάκη

3ος Παναγιώτης Χαρίτσης                                    3η Αγγελική Κούρτη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ , στις εταιρείες που στήριξαν τον αγώνα μας και με την χορηγία τους, βοήθησαν να έρθει εις πέρας το δύσκολο έργο των διοργανωτών . Ελπίζουμε να σας έχουμε και πάλι μαζί μας, αρωγούς και γιατί όχι και δρομείς την επόμενη χρονιά.

Για φωτογραφικό υλικό ανατρέξτε στα:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.780916200339074&type=3&ref=embed_post

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.781719026925458&type=3&ref=embed_post

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος και Τεχνικός Δ/ντης του αγώνα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Γεώργιος

τηλ. 6977004736

Εmail διοργάνωσης: trexostiniraklia@gmail.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version