Site icon runnfun.gr

Με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας “Τρέχω/Ανακαλύπτω την Ηρακλειά”

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναι Ηρακλειατών ο 3ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ».

Στην διοργάνωση, η οποία ήταν σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και  υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων,  συμμετείχαν συνολικά 116 δρομείς όλων των ηλικιών από την Ηρακλειά, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Λαμία, την Κρήτη  και τα γειτονικά κυκλαδίτικα νησιά (Σύρο, Μήλο, Φολέγανδρο, Νάξο, Σαντορίνη, Αμοργό, Σχοινούσα) καθώς και από τουρίστες που βρέθηκαν ως επισκέπτες στο νησί και ενημερώθηκαν έγκαιρα για το αθλητικό γεγονός.

Τον αγώνα τίμησε με την συμμετοχή του η Βουλευτής Κυκλάδων κα Μονογιού Κατερίνα, ο Αντεπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Λεονταρίτης Γεώργιος, ο Έπαρχος Νάξου κος Μαργαρίτης Ιωάννης,  ο Αντιδήμαρχος του νησίου κος Γαβαλάς Ιωάννης καθώς καιι ο κοινοτάρχης του νησίου Κος Γαβαλάς Δημήτριος .

Στον αγώνα επίσης βρέθηκε το Προεδρείο του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης από την Λαμία, που έστησαν σε σημείο της διαδρομής την δική τους αψίδα και η  Πρόεδρος της διοργάνωσης Amorgos Trail Challenge κα Συνοδινού Ιωάννα.

Όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έμειναν κατενθουσιασμένοι με την όλη διοργάνωση στην οποία τηρήθηκαν όλα τα εγκεκριμένα μέτρα της πολιτείας λόγο της κατάστασης που επικρατεί.

Δείτε εικόνες από τη διοργάνωση: 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version