Site icon runnfun.gr

Με 11 μετάλλια επέστρεψαν οι Έλληνες από το Oceanman στο Μεξικό

Με 11 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Κανκούν του Μεξικό οι 13 Έλληνες κολυμβητές που συμμετείχαν στον τελικό του Oceanman 2019.

H Ελληνική ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία και κατέκτησε 8 ατομικές και 3 ομαδικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Θωμαδάκη ήταν 2η γενικής και 1η στην ηλικιακή της κατηγορία στα 10 χλμ., ενώ με την γυναικεία ομάδα σκυτάλης κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Αναστάσης Αθανασουλάκης ήταν 2ος στη γενική και την ηλικιακή κατηγορία στα 10 χλμ, ενώ και αυτός βρέθηκε στην ομάδα των ανδρών που κατέκτησε την 2η θέση στη γενική κατηγορία.

Ο Χρήστος Κορομηλάς και Γιώργος Γκούντας κατέκτησαν την 1η θέση στα 5χλμ. στην inspirational category.

Η Χριστίνα Γονίδη βρέθηκε στην 3η θέση της ηλιακής της κατηγορίας (20-29) στα 10χλμ, ενώ ήταν μέλος και της γυναικείας ομάδας που βρέθηκε στην 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος με 9ος γενικής στα 5 χλμ και 3ος της ηλικιακής κατηγορίας 30-39, ενώ ήταν και στην ομάδα που κατέκτησε τη 2η θεση της γενικής κατάταξης μαζί με τον Αναστάση Αθανασουλάκη και τον Αρμάνδο Λινάρδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 2η ανδρική ομάδα με τους Γκούντα, Σελούλη και τον κύπριο Καραγιαννά κατέλαβε την 3η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Ιωάννα Βελμάχου ολοκλήρωσε τον αγώνα τον 5 χλμ κατακτώντας την 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία (50-59).

Νέλλυ Δελιάλη βρέθηκε στην 5η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία (20-29) στα 10 χλμ, η Γεωργία Καραϊσκου επίσης στην ίδια  ηλικιακή κατηγορία κατέλαβε την 4η θέση στα 5χλμ.

Ο Δημήτρης Σελούλης ήταν 10ος ηλικιακής (30-39) στα 5 χλμ, η Έμιλυ Βαλμά 7η στην ηλικιακή (14-19), η Έρη Ματζουράνη ολοκλήρωσε τα 10χλμ., η Νταιάνα Βατής βρέθηκε στη 40η θέση γενικής 1,5χλμ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελληνική ομάδα ήταν μια από τις καλύτερες του τελικού, ενώ το ραντεβού δίνεται πλέον στο Οίτυλο για το Oceanman Greece που θα γίνει στις 27 και 28 Ιουνίου 2020 στο μαγευτικό Λιμένι, εκεί που ξεκίνησαν όλα…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version