Site icon runnfun.gr

Μαθήματα κολύμβησης και open water από την Transition sports

Μαθήματα κολύμβησης και open water από την Transition sports

Σταθερά προσανατολισμένη στην ανάπτυξη του αθλητισμού,η Transition sports,η εταιρία που από το 2012 διοργανώνει αγώνες Τριάθλου, διάθλου και κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με το Moraitis beach που εδρεύει από το 1979 στον Σχινιά μυώντας τον κόσμο στα θαλάσσια σπορ, ξεκινάει φέτος με ενθουσιασμό μια σημαντική συνεργασία, που αναβαθμίζει τις αθλητικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες που παρέχονται στην ευρύτερη περιοχή! Μαθήματα κολύμβησης και open water από τον πιο έμπειρο και πιο αγαπητό προπονητή της θάλασσας αλλά και ομοσπονδιακό προπονητή της θάλασσας Νίκο Γέμελο και την ομάδα του για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Τα μαθήματα ξεκινάνε στις 4 Ιούλιου και θα γίνονται Σαββατοκύριακα πρωί και απόγευμα στο Moraitis Beach.

 

Οι ώρες βέβαια θα διαμορφωθούν ανάλογα με την ζήτηση και θα προστεθούν ώρες και τις καθημερινές. Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στείλτε mail στο admin@transitionsports.gr

Λίγα λόγια για τον Νίκο Γέμελο

Ο Νίκος Γέμελος γεννήθηκε στον Πειραιά τον Μάρτιο του 1968. Από μικρό παιδί βρίσκεται στις πισίνες. Ολυμπιακός στο αίμα του ξεκίνησε σαν αθλητής στην αγαπημένη του ομάδα με διακρίσεις και συμμετοχές στην εθνική ομάδα και πολύ γρήγορα ακολούθησε το μοναδικό επάγγελμα που θα ήθελε να κάνει ! Προπονητής κολύμβησης ! 5 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες με καλύτερη στιγμή φυσικά αυτή στο ΡΙΟ το 2016 και το ασημένιο μετάλλιο. 10 συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα με χρυσά ασημένια και χάλκινα μετάλλια . 15 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά πανελλήνια ρεκόρ από Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες ! Η κοινή του πορεία με τον Σπύρο Γιαννιώτη είναι αυτή που ξεχωρίζει , έχοντας όμως συνεργασία και με πολλά αλλά από τα ονόματα που είχαν πρωταγωνιστήσει παλαιότερα στο χώρο της κολύμβησης αλλά και σήμερα. Δίκαια έχει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στο κολύμπι και στο open water . Το πάθος του είναι το νερό!

To 2014 ψηφίστηκε-όχι τυχαία- από τους αθλητικούς συντάκτες ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς σε όλα τα αθλήματα.

 

Τιμοκατάλογος για παιδιά:

20€ η ώρα ή 10 μαθήματα 170€

Τιμοκατάλογος για ενήλικες:

25€ η ώρα ή 10 μαθήματα 200€

*στις τιμές αυτές δεν συμπεριελαμβάνεται ΦΠΑ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version