Site icon runnfun.gr

Ματαίωση του SKYROS RUN 2020 και ραντεβού το 2021

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στη διοργάνωση, τους αθλητές, τους εθελοντές, τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Σκύρου και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας πρωτίστως, αλλά και στο χαρακτήρα της διοργάνωσης, που λόγω των απαραίτητων μέτρων θα αλλοιωνόταν σημαντικά, ο Δήμος Σκύρου, το ΠΕΑΠ Δήμου Σκύρου και η οργανωτική επιτροπή του SKYROS RUN 2020, αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα.

Η διοργάνωση ήταν έτοιμη να εφαρμόσει κατά γράμμα το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός σταδίου, έτσι ακριβώς όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες και τους κατοίκους του νησιού.

Η επιδημιολογική έξαρση, ωστόσο, δεν μας επιτρέπει να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο και η απόφαση ήταν μονόδρομος.

Το SKYROS RUN αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το δρομικό κίνημα για τη στήριξή του και υπόσχεται ότι το 2021 θα επιστρέψει με ορμή για να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων των ανθρώπων που στήριξαν τη διοργάνωση, αλλά και των συμμετεχόντων.

Εγγραφές και επιστροφές χρημάτων

Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής έχουν δύο επιλογές:

Α) Να διατηρήσουν την εγγραφή τους στη νέα ημερομηνία το 2021 με όλες τις παροχές και να πάρουν δώρο μία ακόμα εγγραφή για τον αγώνα της επόμενης χρονιάς.

Β) Τη δυνατότητα, επιστροφής των χρημάτων τους στο ακέραιο αφού αφαιρεθούν οποιαδήποτε διαχειριστικά κόστη που προκύπτουν από χρεώσεις τραπεζικών μεταφορών.

Τα χρήματα των εγγραφών θυμίζουμε θα καταβληθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στην οικογένεια του μικρού Λιουμπίμ που στις 18.09.2017 έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στον μόνιμο τόπο διαμονής του στην Σκύρο και έμεινε ανάπηρος από το λαιμό και κάτω και τον οποίο το Skyros Run αποφάσισε να στηρίξει με διάφορες δράσεις και να αφιερώσει την διοργάνωση στην προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού.

Για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο skyrosrun@gmail.com

#Be1ofUS

Μείνετε συντονισμένοι

website: http://www.skyrosrun.com/

facebook: https://www.facebook.com/skyrosrun/

instagram: https://www.instagram.com/skyrosrun/

Eλπίζουμε πολύ σύντομα να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση και να επιστρέψουμε όλοι στην ομαλή καθημερινότητά μας.

Καλό Καλοκαίρι με υγεία

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version