Site icon runnfun.gr

The Lake Plastira project: Το τρίαθλο επιστρέφει στη Λίμνη Πλαστήρα

Μια ακόμα έκπληξη για το τριαθλητικό κοινό από την WhyNot. Με το μότο «Let’s make it even more interesting!», οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ένα νέο αγώνα τριάθλου και όχι μόνο που μπαίνει στο καλεντάρι και έρχεται να πλαισιώσει τα Ναύπλιο Action, Επίδαυρος Action και φυσικά το Porosea στη  WTL (Whynot Triathlon League).

Το The Lake Plastira project όπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στις 23-24 Ιουλίου και πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση τριάθλου που γίνεται στη Λίμνη Πλαστήρα, μετά το θρυλικό XTERRA που για πρώτη φορά συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό από πριν από χρόνια στη συγκεκριμένη λίμνη.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν γίνει κολυμβητικά και δρομικά event, το τρίαθλο ωστόσο επιστρέφει τώρα για πρώτη φορά μετά από το 2015, όταν και έγινε για τελευταία φορά στη Λίμνη Πλαστήρια το Xterra Greece για 3η συνεχόμενη φορά (Από το 2013 έως το 2015) πριν μεταφερθεί στη Βουλιαγμένη.

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και το πρωτάθλημα τριάθλου της WhyNot που συνεχίζει να προσθέτει αγώνες στο καλεντάρι της. Θυμίζουμε ότι πέρυσι για πρώτη φορά προστέθηκε στους αγώνες της Επιδαύρου και του Πόρου, το Ναύπλιο, ενώ φέτος η Λίμνη Πλαστήρια έρχεται για να γίνει ο 4η συνάντηση των αθλητών και μάλιστα σε μια εποχή που λίγοι αγώνες γίνονται ανά την επικράτεια.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version