Site icon runnfun.gr

Κολύμπα και τρέξε στο Full Moon Aquathlon

Κολύμπα και τρέξε στο Full Moon Aquathlon

Ο πιο fun αγώνας της κάθε αθλητικής μας χρονιάς – για μικρούς και μεγάλους – είναι αναμφισβήτητα το Full Moon Aquathlon! Στις 17 Ιουλίου, και υπό το φως του ‘φουλ’ φεγγαριού, η πανέμορφη παραλία του Σχινιά θα υποδεχτεί τους θιασώτες των multisports σε μια σπέσιαλ αθλητική βραδιά, που θα περιλαμβάνει κολύμπι και κατόπιν τρέξιμο, και που θα καταλήξει με ένα σούπερ beach party δίπλα στο νερό!

Παιδικό Φιλανθρωπικό Aquathlon

Ο παιδικός αγώνας είναι φιλανθρωπικός, η συμμετοχή είναι συμβολική 5€ για κάθε παιδί και όλα τα σχετικά έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘Φλόγα’. (Θα υπάρχει κάλπη στην γραμματεία.) Οι μικροί μας φίλοι θα πραγματοποιήσουν κολύμπι και τρέξιμο παράλληλα με την παραλία σε ρηχά νερά και ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach. Γονείς, φίλοι και συγγενείς θα μπορούν να δούνε και να χειροκροτήσουν από πολύ κοντά την προσπάθεια τους. Το κάθε ηλικιακό γκρουπ θα έχει ξεχωριστή εκκίνηση και οι εκκινήσεις θα γίνουν διαδοχικά από τους μικρότερους στους μεγαλύτερους και αφού έχει ολοκληρωθεί ο τερματισμός του προηγούμενου ηλικιακού γκρουπ. Όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Ώρα εκκίνησης για το παιδικό 17:30.
Γραμματεία ανοιχτή 16:00-17:00
Αποστάσεις: 6 – 7 ετών (2013 – 2012)20μ. κολύμπι 250μ. τρέξιμο

Full Moon Aquathlon

Δύο διαφορετικές απόστάσεις :
Σπριντ απόσταση: 750μ κολύμπι και 5χλμ τρέξιμο
Σούπερ Σπριντ απόσταση: 300μ κολύμπι και 2.5χλμ τρέξιμο

Στην Σπριντ απόσταση υπάρχει δυνατότητα σκυτάλης δηλαδή δύο αγωνιζόμενοι να επιλέξουν από ένα άθλημα ο καθένας και να σχηματίσουν μία ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες μπορούν να είναι:

Γραμματεία για παραλαβή αριθμού:  18:00- 19:30

Ώρα εκκίνησης: από 8:15-8:30 (θα ανακοινωθεί)

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version