Site icon runnfun.gr

Κλείσιμο εγγραφών και παλαβή αριθμών Poikilo Rocky Mountain 2017

Όλα έτοιμα για το 7ο Poikilo Rocky Mountain

Αγαπητοί φίλοι, οι εγγραφές για το Poikilo Rocky Mountain έχουν ολοκληρωθεί και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας έδειξαν την προτίμησή τους και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Είμαστε στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας τους χορηγούς του αγώνα που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως εδώ.

Τον χρυσό χορηγό μας Vibram by gruppo Pagouna, τον αργυρό χορηγό μας την εταιρία ανελκυστήρων Eco Lift, τον χορηγό ενυδάτωσης εταιρία Βίκος, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΑΚΑΛΗΣ, καθώς επίσης τις εταιρίες Salomon, La sportiva, Dynafit για τα δώρα που μας προσφέρουν, επίσης το εργομετρικό κέντρο my athlete προσφέρει δύο εργομετρήσεις το κέντρο φυσικοθεραπείας Physioathens προσφέρει τέσσερα αθλητικά μασάζ, η εταιρία Athletes Care, το κατάστημα Top Cycles, το κατάστημα ΟΠΤΙΚΟΝ ,το γυμναστήριο CUERPO, προσφέρουν δώρα για την κλήρωση μας.

Επίσης όλους τους φίλους εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου που εργάστηκαν σκληρά για το στήσιμο του αγώνα.

Ενημερώνουμε ότι φέτος τηρήθηκε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα εγγραφών που εξ΄ αρχής ανακοινώσαμε και δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση εγγραφών τις τελευταίες έξι ημέρες πριν τον αγώνα ή αυθημερόν την Κυριακή. Οι μέχρι τώρα διοργανώσεις μας έχουν βάλει ψηλά τον οργανωτικό πήχη σε επίπεδο ασφαλείας, τροφοδοσίας και σηματοδότησης.

Η διοργανωτική αποφάσισε για την εξυπηρέτηση τον συμμετεχόντων αθλητών και την αποσυμφόρηση της γραμματείας να δοθούν νούμερα την Παρασκευή 18:00-20:00 στο κατάστημα αθλητικών ειδών Daditsos Sports 25ής Μαρτίου 123 στην Πετρουπολη και το Σάββατο 11:00-14:00 στο κατάστημα Vibram Athens Academy, Σκουφά 10 Κολωνάκι.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Η διοργανωτική επιτροπή του αγώνα

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version