Site icon runnfun.gr

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Dellagrazia Run 2018

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Dellagrazia Run 2018

Τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου διεξήχθη το Dellagrazia Run το τελευταίο της σειράς Run 2018 των αγώνων τρεξίματος σε δημόσιο δρόμο που διοργανώνονται στην Ερμούπολη και τα χωριά  από τους Δρομείς της Σύρου σε συνεργασία με τον Δήμο, τα Τοπικά Συμβούλια και φυσικά με την ουσιαστική χορηγική στήριξη ντόπιων επιχειρηματιών.

Ο αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένος για την προηγούμενη Κυριακή 30/9  και κάτω από τον φόβο του «Ζορμπά» μετατέθηκε. Οι διοργανωτές με ικανοποίηση διαπίστωσαν  ότι αυτή η αναβολή ελάχιστα επηρέασε την διοργάνωση και για άλλη μια φορά γέμισαν οι δρόμοι από άνδρες, γυναίκες και πολλά παιδιά που συμμετείχαν μαζικά και με χαμόγελο στις αποστάσεις που είχαν επιλέξει και που φέτος ήταν διαφοροποιημένες σε σχέση με πέρυσι. Βοήθησε βέβαια και η καταπληκτικός καιρός.

Έτσι λοιπόν είχαμε, αγώνες 14 –  5 και 3 χιλιομέτρων και για τα παιδιά 6οο, 300 και 100 μέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε μπροστά στην καταπληκτική Έπαυλη Τσιροπινά που για άλλη μια φορά έγινε επίκεντρο αθλητικής εκδήλωσης. Ειδικά η διαδρομή των 14 χιλιομέτρων ήταν πολύ όμορφη αφού οι δρομείς πέρασαν από τον Βήσσα, την Παρακοπή, τον Πάγο, τον Γαλησσά, τον Φοίνικα και τερμάτισαν στην Ποσειδωνία.

Και σε αυτή την διοργάνωση έδωσαν το παρόν μέλη από το «Όραμα Ελπίδας» και αρκετοί συμπατριώτες μας έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία τους, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση για να γίνουν Εθελοντές δότες μυελού των οστών. Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες και τα αποτελέσματα

Πηγή: http://sportcyclades24.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version