Site icon runnfun.gr

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο KORFOS MULTI RACES

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο KORFOS MULTI RACES

Ένα υπέροχο αθλητικό Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα στον όμορφο και γραφικό Κόρφο Κορινθίας. Για πρώτη φορά περίπου 250 αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και συμμετοχές από το εξωτερικό, ήρθαν, έτρεξαν, κολύμπησαν ,δοκίμασαν τις αντοχές τους, ξεπέρασαν τα όρια τους και τερμάτισαν με χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης. Άλλοι πιο έμπειροι, άλλοι πιο νέοι σε αγώνες, συμμετείχαν και στα 6 αγωνίσματα του «KORFOS MULTI RACES» γεμίζοντας χρώμα, ζωή, κέφι, χαμόγελα και αθλητικό πνεύμα τους δρόμους και τις παραλίες του Κόρφου. Η ιδέα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των αγώνων ο δρομικός αγώνας κατάβασης των 14χλμ. μέσα από το καταπράσινο βουνό, καθώς και το πρωτοποριακό και απαιτητικό αγώνισμα για τα Ελληνικά δεδομένα «ΕΧΤREME KORFOS» (1χλμ κολύμπι – 10χλμ τρέξιμο – 1χλμ κολύμπι) ενθουσίασε τους αθλητές και ήδη δηλώνουν την επιθυμία και την διάθεση τους για την συμμετοχή τους την επόμενη χρονιά. Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για εμάς ήταν το ενδιαφέρον και η επιθυμία πολλών μικρών φίλων ηλικίας έως 10 ετών που θέλησαν να λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα δρόμου 500 μέτρων, (80 περίπου στον αριθμό) και στον κολυμβητικό αγώνα 200 μέτρων, (30 περίπου στον αριθμό). Ήδη λαμβάνουμε φωτογραφίες όπου το μετάλλιο του αγώνα κοσμεί τον τοίχο του δωματίου τους ,δίνοντας μας το κίνητρο και την ώθηση να συνεχίζουμε να φτιάχνουμε αγώνες παρόλο τις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Μεγάλη παράβλεψη θα ήταν αν δεν αναφερόμασταν στους διακεκριμένους δρομείς Παύλο ΤζαναβάραΓιώργο Λουφέκη 1ο στα 14χλμ. και Ανδρέα Νίνη 1ο στα 5χλμ, Παπαρούπα Βασιλική 1η στα 5χλμ, Μπάρτζη Ασημένια 1η στα 14χλμ. και στους πρώτους του extreme Korfos Αγγελόπουλος ΚωνσταντίνοςΤσουρουκτζή Αναστασία, και τους πρώτους και πρώτες του korfos sea challenge στα 1000m Μπέλος Σπύρος, Ρώτα Χριστίνα, στα 2500mΑθανασουλάκης Αναστάσιος και Δελιάλη Νέλλη, και στα 5000m τους Αρνιακός Γιώργος και Γονίδη Χριστίνα, με ιδιαίτερη μνεία τους ταλαντούχους κολυμβητές Γιώργο Αρνιακό και Σπύρο Χρυσικόπουλο που τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες. Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος, ειδικότερα, κολυμβητής υπεραποστάσεων, πρότυπο για όλους μας, εν μέσω προπονήσεων για το μεγάλο του εγχείρημα ήρθε στους αγώνες του «ΚΟRFOS MULTI RACES» λαμβάνοντας μέρος και στον δρομικό αγώνα των 5 χλμ. και στο SEA CHALLENGE 5χλμ. Ο Σπύρος σε λίγες μέρες θα επιχειρήσει να κάνει το αδύνατο δυνατό να κολυμπήσει από την Ρόδο στο Καστελόριζο απόστασης περίπου 140 χλμ. Σπύρο όλες οι ευχές μας και η θετική μας ενέργεια μαζί σου. Καλό τερματισμό.

Ο Τριαθλητικός Σύλλογος του Ισθμού της Κορίνθου «TRI.C.C.C.» θα ήθελε να ευχαριστήσει επίσης την κοινότητα Κόρφου και προσωπικά τον πρόεδρο της κύριο Γεώργιο Γκούμα καθώς και την Πολιτιστική Κίνηση Κόρφου και την δεσποινίδα Κατερίνα Γκούμα που μας εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε εμάς από την πρώτη στιγμή δείχνοντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής προβάλλοντας έτσι τον τόπο τους και τις ομορφιές του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκτός από τους τοπικούς φορείς θα θέλαμε να δώσουμε και στα Λιμεναρχεία Κορίνθου και Επιδαύρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, στο Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου, το ΕΚΑΒ, την σχολή δυτών και ναυαγοσωστών Κορίνθου του κύριου Δημήτριου Μπινιάρη, τους ιατρούς μας Απόστολο Τζουτζόπουλο και Χρήστο Μούτσο, όλους τους εθελοντές που παρόλο την ζέστη και την κούραση ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν τους αθλητές με την σωστή καθοδήγηση τους.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα οι εταιρίες ΒΙΚΟΣΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) – ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., STAMATOPOYLOS FRUITS και V-CUBE, συμπαραστάτες  οι ΠαιδόδρομοςBLOCK 79URBAN CAFÉ 01Taressosportnut.gr – Αθλητική διατροφήΔήμητρας Γαία και υποστηρικτές του αγώνα μας ήταν η Μαριάννα και ο Γιάννης από το Φώτο Τρέχουμε (Foto trexoume), ο ραδιοφωνικός σταθμός my radio 89,6 ,o Θύμιος Τσαρμπός από το ekorinthos.gr, το ξενοδοχείο Mαργαρίτα.

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version