Site icon runnfun.gr

Κατακτήστε κάθε μέρα και κάθε περιπέτεια με την επική σειρά epix Pro Series από την Garmin

Διαθέσιμη πλέον σε τρία μεγέθη, η απόλυτη σειρά smartwatch υψηλών επιδόσεων διαθέτει φωτεινή AMOLED οθόνη, πρόσθετα εργαλεία προπόνησης και πλοήγησης και βέβαια ασυναγώνιστη μπαταρία

Η νέα γενιά smartwatch υψηλών επιδόσεων με GPS, οθόνη AMOLED, ανθεκτικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας είναι εδώ. Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 31 ημέρες1, η σειρά epix Pro είναι εξοπλισμένη με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Επιπλέον, θα βρείτε 3 διαφορετικά μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας καρπό – 42mm, 47mm και 51mm – και έναν εντυπωσιακό φακό LED σε κάθε ένα από αυτά, που αποτελεί την ιδανική προσθήκη για κάθε περιπέτεια.

Τι αλλάζει στη σειρά epix Pro

Ανθεκτικός σχεδιασμός

Κατασκευασμένα για να τα φοράτε όλο το 24ωρο, τα smartwatch της σειράς epix Pro, συνδυάζουν ανθεκτικό αθλητικό σχεδιασμό και εξελιγμένα υλικά κατασκευής όπως ζαφείρι και τιτάνιο, διαθέτοντας εντυπωσιακή AMOLED οθόνη. Τα παραδοσιακά κουπιά συμπληρώνουν την οθόνη αφής για πρόσβαση σε χάρτες, στατιστικά υγείας, έξυπνες ειδοποιήσεις και άλλα. Με μία μεγάλη σειρά από προαιρετικά λουράκια που περιλαμβάνουν δέρμα, ύφασμα και μέταλλο, η σειρά epix Pro φοριέται εξίσου εύκολα στο meeting και στο γυμναστήριο.

Κατακτήστε κάθε ώρα

Με δεκάδες ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές – που περιλαμβάνουν νέα ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, baseball, softball και άλλα –  η σειρά epix Pro παρέχει δεδομένα και πληροφορίες για κάθε πάθος. Είτε γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, είτε στην άνεση του σπιτιού σας, η σειρά epix Pro καταγράφει δραστηριότητες όπως ενδυνάμωση, αερόβια, κωπηλατική, stair stepping, yoga και HIIT. Ακολουθήστε έτοιμες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για αερόβια, ενδυνάμωση, yoga και Pilates από τον καρπό σας. Για όσους αγαπάνε την ύπαιθρο θα βρείτε προφίλ για  πεζοπορία, mountain bike, σκι, snowboard, surf, rafting και άλλα. 

Όλη μέρα 

Σχεδιασμένη για ολοήμερη χρήση, η σειρά epix Pro περιλαμβάνει εξελιγμένα εργαλεία υγείας και ευεξίας, καθώς και μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες για να είστε πάντα σε σύνδεση. Οι λειτουργίες υγείας περιλαμβάνουν Pulse Ox 2, παρακολούθηση ενέργειας Body Battery, σύμβουλο jet lag, εξελιγμένη καταγραφή και βαθμολογία ύπνου κ.α. Στην πρωινή αναφορά μπορείτε να δείτε μία λεπτομερή εικόνα του ύπνου σας, το ημερολόγιο της προπόνησής σας, τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών κ.α.

Εξοπλισμένη με λειτουργίες διασύνδεσης, η σειρά epix Pro σας επιτρέπει: να λαμβάνετε έξυπνες ειδοποιήσεις, να κατεβάζετε τραγούδια από Spotify®, Deezer ή Amazon Music (απαιτείται συνδρομή) για να τα ακούτε χωρίς τηλέφωνο, να προπονήστε νιώθοντας ασφάλεια με τη λειτουργία του εντοπισμού συμβάντος, της βοήθειας και του LiveTrack3 και να αποφεύγετε τις ουρές με τη λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay 4; Και άλλα.

Έτοιμο για την ημέρα του αγώνα

Είτε ετοιμάζεστε για τα 5χλμ είτε για κάτι μεγαλύτερο, η σειρά epix Pro είναι έτοιμη για κάθε βήμα της διαδρομής. Κάθε πρωί οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν μία βαθμολογία ετοιμότητας προπόνησης που τους βοηθάει να καθορίσουν αν είναι έτοιμοι για μια δύσκολη προπόνηση ή αν θα πρέπει να πάνε πιο σιγά, ενώ οι μετρήσεις όπως VO2 max, φορτίο προπόνησης, κατάσταση προπόνησης και άλλα σας βοηθάνε να μετρήσετε τη συνολική σας απόδοση. Όσοι προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δωρεάν εφαρμογή Garmin Coach για να προετοιμαστούν για 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθώνιο ή να χρησιμοποιήσουν το widget αγώνα για προπονητικές συμβουλές, πρόβλεψη χρόνου και μία εβδομάδα προτεινόμενων ασκήσεων. Για δρομείς μεγαλύτερων αποστάσεων η σειρά epix Pro είναι εξοπλισμένη με χρήσιμα εργαλεία όπως PacePro, ClimbPro, real-time stamina και δρομική ισχύ από τον καρπό.

Πλοηγηθείτε με ευκολία

 Όπου και αν σας οδηγήσει η επόμενη περιπέτεια, η σειρά epix Pro θα σας δείξει το δρόμο με εξελιγμένη χαρτογράφηση, τεχνολογία SatIQ και λήψη σήματος multi-band σε συνδυασμό με πολλαπλά δορυφορικά συστήματα multi-GNSS για ασυναγώνιστη ακρίβεια θέσης σε απαιτητικά περιβάλλοντα – βελτιστοποιώντας την αυτονομία της μπαταρίας. Οι χάρτες TopoActive παρέχουν χαρτογράφηση σε όλο τον κόσμο για να βρίσκετε πάντα το δρόμο σας. Πριν ξεκινήσετε, δημιουργήστε ή βρείτε μία έτοιμη διαδρομή στο Garmin Connect μεταφέρετε την αυτόματα στο ρολόι σας. Δημιουργήστε πορείες μετ’ επιστροφής από τον καρπό σας χρησιμοποιώντας τη δρομολόγηση δημοφιλών διαδρομών Trendline™ που χρησιμοποιεί τις διαδρομές που επιλέγουν οι ντόπιοι. Η φωτεινή, AMOLED οθόνη ζωντανεύει όλες αυτές τις λεπτομέρειες και κάνει πιο εύκολο το ταξίδι σας.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις περιλαμβάνουν: epix Pro – 42mm, epix Pro – 47mm και epix Pro – 51mm, με επιλογές για standard και Sapphire Editions.

1 Η μπαταρία αφορά στο epix Pro 51mm σε λειτουργία smartwatch.

2 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για τη διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy..

3 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone; δείτε Garmin.com/ble. Για τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της Ασφάλειας και του Εντοπισμού δείτε Garmin.com/safety.

4 Δείτε υποστηριζόμενες κάρτες και φορείς.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version