Site icon runnfun.gr

Κανονικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, με σημερινή ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους αθλητές και τους φίλους του ιστορικού υπερμαραθωνίου ότι οι προετοιμασίες για τον αγώνα συνεχίζονται κανονικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης:

«Σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ακολουθώντας τις οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία, ο αγώνας θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε μέχρι τότε ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες να ανατρέψουν την σημερινή ευνοϊκή κατάσταση.

Ακόμη το Συμβούλιο ενημερώνει ότι όλοι οι αθλητές, μέλη πληρωμάτων και συνοδοί αθλητών που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό Covid-19. Το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει θα πρέπει να έχει εκδοθεί από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ το πολύ 72 ώρες πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα και να είναι στην αγγλική γλώσσα.. Τα πιστοποιητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην Γραμματεία του αγώνα κατά την εγγραφή του αθλητή στη Γλυφάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υγειονομικές διατάξεις και τα πρωτόκολλα του αγώνα θα σταλούν με email σε κάθε αθλητή εντός των επομένων ημερών.

Καλή συνέχεια και καλή τελική προετοιμασία».

O αγώνας, το πάθος, η δύναμη, η διέλευση μέσα απο την ιστορία, ο συγκλονιστικός τερματισμός μέσα απο τον φακό του Kristian Tsantoulas, για το SPARTATHLON 2019 official film…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version