Site icon runnfun.gr

Καλοκαιρινό «10άρι» στο Καρπενήσι

Καλοκαιρινό «10άρι» στο Καρπενήσι

Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος συνδιοργανώνουν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 τους αγώνες KARPENISSI Energy RUN 10k &Kids Duathlon 2018 στην πόλη του Καρπενησίου.

Η παράδοση του διάθλου συνεχίζεται με τον αγώνα παιδικού-αναπτυξιακού διάθλου “Energy Duathlon Karpenissi 2018 Kids edition” ενώ παράλληλα θα διοργανωθεί και ο μεγάλος αγώνας δρόμου 10χλμ Energy Run για όλες τις ηλικίες και μαζι fun run 2.5χλμ, και παιδικός αγώνας 1,5χλμ.

Αγωνίσματα – Αποστάσεις

Αγώνας δρόμου 10χλμ “Energy Run Karpenissi 10k”
Αγώνας δρόμου 2,5χλμ “Fun Run”
Παιδικός Αγώνας δρόμου 1,5χλμ “Kids Run Karpenissi”

Παιδικό Δίαθλο
Duathlon Youth 1,5-5-0,5 χλμ
Duathlon Kids 0,5-3-0,5 χλμ

Εγγραφές

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο link http://www.energyraces.gr/register/karpenissi/

Στο αγώνισμα Energy Run kids Karpenisi μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 8-15 ετών. (γεν 2003 – 2010). Η διαδρομή “Fun Run” θα συμπεριλαμβάνει αγώνα με χρονομέτρηση, αλλά παραμένει ανοιχτή προς όλους και μπορεί όποιος θέλει να συμμετάσχει (έστω και χωρίς αριθμό & τσιπ χρονομέτρησης).

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο link http://www.energyraces.gr/register/karpenissi/

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version