Site icon runnfun.gr

Il Porto Triathlon: Για 5η χρονιά στην Ηγουμενίτσα με δυνατές τριαθλητικές παρουσίες

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, για 5η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα το “Il Porto Triathlon”, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου στη Δυτική Ελλάδα.

Ο αγώνας διεξήχθη στην παραλία του Δρεπάνου, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη διοργάνωση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Οι περιορισμοί που ισχύουν λόγω των μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού ανάγκασαν τους διοργανωτές, την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες αθλητές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες:

Στο αγωνιστικό μέρος, μεγάλα ονόματα του τριάθλου, βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας για το IL Porto triathlon. Μεταξύ αυτών ο Χρήστος Γαρέφης, ιστορική μορφή του αθλήματος, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία sprint. Οι συμμετοχές αθλητών και στις τρεις κατηγορίες άγγιξαν τις 180, από ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα.

Τις πρωτιές απέσπασαν:
Στην Ολυμπιακή διαδρομή στους άνδρες ο Παναγιώτης Πολύζος και στις γυναίκες η Στεφανία Πολυχρονιάδη.
Στην Sprint απόσταση ο Χρήστος Γαρέφης και η Ελισάβετ Παντζαρτζίδου.
Στην Super sprint ο Σπύρος Καρβούνης και η Ζαρίνα Κόπινα.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο φθινόπωρο, με την ευχή να έχει τελειώσει η πανδημία και ο αγώνας να γίνει με την παρουσία και το χειροκρότημα του κοινού.

• Πηγή: www.ert.gr / Ρεπορτάζ: Βάσω Γκόρου, Φίλιππος Πλιακοπάνος / Φωτογραφίες: www.ilportotriathlon.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version