Site icon runnfun.gr

Η παρουσία του Ιωνά Αμέα στον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Οι αθλητές του συλλόγου ΙΩΝΑΣ ΑΜΕΑ την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 έλαβαν για μία ακόμα φορά μέρος στον 12ο ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ο σύλλογος με σύνθημα “Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι” λαμβάνει μέρος σε αθλητικές διοργανώσεις που συμμετέχουν αρτιμελείς αθλητές, δείχνοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν διαχωρίζει, με κοινό στόχο να εμπνέει και να εμπνέεται. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος με τα ειδικά χειρήλατα ήταν ο CheJon Fernandes χρυσός παραολυμπιονίκης στη σφαίρα, ο Κωνσταντίνος Οκταπόδης και ο Αντώνης Παππάς.

Τα χειρήλατα είναι ειδικές κατασκευές αντίστοιχες ενός ποδηλάτου και χρησιμοποιούνται από αθλητές με αναπηρίες στα κάτω άκρα.

Ο αθλητής Κωνσταντίνος Οκταπόδης δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε με τους συναθλητές μου για μία ακόμα φορά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ΣΕΓΑΣ τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Σήμερα διανύσαμε τα 21.5χλμ του αγώνα. Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση και ειδικότερα η φετινή διαδρομή ήταν η καλύτερη σχεδιαστικά που έχουμε λάβει μέρος. Θέλω προσωπικά και εκ μέρους του συλλόγου ΙΩΝΑΣ ΑΜΕΑ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές, στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σακοράφα και σε όλους όσους εργάστηκαν για τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα. Εμείς ως αθλητές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και με έμπρακτο τρόπο να αναδεικνύουμε το σύνθημα του συλλόγου μας “Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι”.

Βίντεο από τη ζωντανή κάλυψη ημιμαραθώνιου της ΕΡΤ:

https://www.youtube.com/watch?v=VC02LmdUJMU

Γιώργος ΓκούνταςΥπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος
Τηλ: 697 244 3334
Μαρία Μαρίνου
Γραμματεία
Τηλ: 693 725 2895

Homepage

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version