Site icon runnfun.gr

Η «οικογένεια» του Taygetos Challenge υποδέχεται την Μαρία Πολύζου

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στην ομάδα της Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου Taygetos Challenge 2023 την Μαρία Πολύζου, Μαραθωνοδρόμο, προπονήτρια και κάτοχο του ρεκόρ Ελλάδας στο μαραθώνιο δρόμο!

Η «οικογένεια» του Taygegtos Challenge υποδέχεται  με ενθουσιασμό την Μαρία Πολύζου με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες με σκοπό την προαγωγή της αθλητικής κουλτούρας, την ανάπτυξη ενός υγιούς τρόπου ζωής, την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης, την διαχείριση και εξέλιξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και της ευρύτερης περιοχής στην οποία διεξάγεται το Taygetos Challenge.

Η Μαρία Πολύζου, προπονήτρια και συγγραφέας, η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, προσφέρει κάθε χιλιόμετρο στον συνάνθρωπο για να υποστηρίξει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ως αστείρευτη πηγή έμπνευσης και παρακίνησης, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος προσελκύοντας νέους δρομείς για να γνωρίσουν τις προκλήσεις και την ασφάλεια στους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην πανέμορφη ελληνική φύση τόσο μέσα από τα αγωνίσματα των Fun 5χλμ και Basic 10χλμ όσο και των 20χλμ και 37χλμ.

Επιπλέον, η ανάδειξη της ομορφιάς του Ταϋγέτου και της περιοχής της Μάνης, ως αθλητικός προορισμός για ξένους αθλητές ορεινού τρεξίματος είναι κοινό μας όραμα και στόχος.

Δήλωση Μαρίας Πολύζου :

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή Taygetos Challenge ενός αγώνα που έχει αποδείξει ότι προχωράει με μία δυναμική και πατάει κορυφές!  Ο 12ος  αγώνας Taygetos Challenge που θα διεξαχθεί στιςTaygetos Challenge  25-26/3/2023,  θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και οι λάτρεις του βουνού και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία απίθανη δρομική εμπειρία , πάνω από όλα με ασφάλεια , καθώς ο αγώνας τηρεί όλες τις προδιαγραφές και κατά αυτό τον τρόπο θα απολαύσουμε την διαδρομή μέσα σε μία πραγματική φυσικού κάλους ομορφιά.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι μας ανυπομονούμε να βρεθούμε στην εκκίνηση στις  25-26/3/2023.»

Αθλητικό βιογραφικό της Μαρίας Πολύζου

www.mariapolyzou.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version