Site icon runnfun.gr

Η Novasports Running Team ταξιδεύει… τρέχοντας σε όλη την Ελλάδα

Η Novasports Running Team ταξιδεύει... τρέχοντας σε όλη την Ελλάδα

Από τη Νέα Σμύρνη το Φάληρο και την Καλλιθέα, στο Ναύπλιο, στη Σίφνο, στη Ρόδο, στη Σέριφο, στα Γιάννενα, στην Καβάλα, στην Λάρισα, φυσικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στον Όλυμπο ή ακόμα και στο Παρανέστι Δράμας θα μπορούσε κανείς να συναντήσει τα τελευταία 4 χρόνια  δρομείς της Novasports Running Team.

Της μεγαλύτερης δρομικής παρέας που ταξιδεύει… τρέχοντας σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας το μήνυμα της στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος που άρχισε τα τελευταία χρόνια να γιγαντώνεται.

Οι οδηγίες του Novasports Running Team Captain, Περικλή Ιακωβάκη, κορυφαίου αθλητή του στίβου, προτρέπουν τα μέλη της ομάδας να καταρρίψουν τα δικά τους ρεκόρ.

Θάλασσα, βουνό ή… πόλη;

Η Novasports Running Team τη φετινή χρονιά συμμετείχε μεταξύ άλλων στις εξής διοργανώσεις: 4th Lycabettus Run, 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου, 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Sifnos Trail Race & Sifnos Run, Μαραθώνιος Ρόδου, Μαραθώνιος Κρήτης, 18ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιαμαραθώνιος, Βίκος Street Relays σε Πάτρα, Γλυφάδα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Καβάλα, Λάρισα, Πειραιά, Ioannina Lake Run, Serifos Sunset Run, 7ος Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας», 7oς Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, 12οι Αγώνες Παρθένου Δάσους Παρανέστι Δράμας, 3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη, Kallithea Night Run.

13 διακρίσεις  απέσπασε η Novasports Running Team στις διοργανώσεις που συμμετείχε, ενώ 971 δρομείς έτρεξαν με τη φανέλα της ομάδας σε 30 running events μέσα στο 2018 και… συνεχίζει με ορμή για το 2019.

Στη Novasports Running Team έχουν δηλώσει συμμετοχή κατά καιρούς και γνωστοί αθλητές από άλλα αθλήματα. Σταθερά συμμετέχουν φυσικά εργαζόμενοι στη Nova, συνεργάτες, φίλοι και συνδρομητές, οι οποίοι με αυτόν το τρόπο έχουν ένα επιπλέον όφελος: τη σωματική ευεξία και το ευ ζην.

Ιακωβάκης: Έχουμε ως προτεραιότητα τις ανάγκες των μελών μας

Όπως κάθε μεγάλη ομάδα, έτσι και η Novasports Running Team έχει τον Captain της που με τις προπονητικές του οδηγίες καθοδηγεί τους δρομείς και τους δίνει κίνητρο: «Μετά από τόσα χρόνια στον πρωταθλητισμό κάποια στιγμή πρέπει να “γυρίσεις” σελίδα. Είχα την χαρά να βρεθώ σε έναν άλλο συγγενικό αθλητικό χώρο, που απαιτεί να οργανώσεις και να εξελίξεις μια δρομική ομάδα. Είχα την χαρά να έχω από την αρχή μια εξαιρετική συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων της εταιρίας. Υπήρχε ένα ξεκάθαρο πλάνο με ταύτιση απόψεων στην φιλοσοφία για τον αθλητισμό και τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης. Η Nova, όπως όλοι γνωρίζουν, έχει ταυτιστεί με τα σπορ και η #NovasportsRunningTeam είναι μια άλλη μορφή στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα των τοπικών διοργανώσεων δρομικού κινήματος», τονίζει ο βετεράνος παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μέτρα.

Και το 2019 θέλουμε να είμαστε παρόντες με τις μπλε εμφανίσεις μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα events δρόμου και βουνού

Όσο για το στόχο της Novasports Running Team για το 2019; Ο Π. Ιακωβάκης λέει: Στη «Novasports Running Team» έχουμε ως προτεραιότητα τις ανάγκες των μελών μας. Πάνω από όλα όμως θέλουμε να διασκεδάζουν και να συμμετέχουν με χαμόγελο. Μπορεί να μην είναι επαγγελματίες αθλητές, αλλά έχουν προσωπικό κίνητρο για ατομική βελτίωση και πάθος για τον αθλητισμό. Από το 2018 έχουμε εξελίξει ένα σύστημα βαθμολογίας με ranking για να υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο και κάποια επιβράβευση προς τα μέλη μας ανά εξάμηνο. Δίνουμε δηλαδή την δυνατότητα στα μέλη μας που συμμετέχουν σε δρομικές διοργανώσεις να συγκεντρώνουν βαθμούς. Αυτό είναι μια καινοτομία που μας κάνει πολύ περήφανους. Και το 2019 θέλουμε να είμαστε παρόντες με τις μπλε εμφανίσεις μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα events δρόμου και βουνού».

Για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα, να βλέπεις βίντεο, αλλά και τις δραστηριότητες της #NovasportsRunningTeam μπορείς να μπεις εδώ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version