Site icon runnfun.gr

Η μεγάλη στιγμή του XTERRA Greece έφτασε!

Η μεγάλη στιγμή του XTERRA Greece έφτασε!

Ο κορυφαίος στον κόσμο και μοναδικός στην Ελλάδα αγώνας τριάθλου εκτός δρόμου, το XTERRA έρχεται στις 28 & 29 Απριλίου στην πλαζ της Βουλιαγμένης, στις πανέμορφες διαδρομές της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Μια μοναδική ευκαιρία για τον κάθε ένα, ανάμεσα στους καλλίτερους του κόσμου, να ξεπεράσει τον εαυτό του και να ζήσει κάτι μοναδικό!

Σάββατο 28 Απριλίου μια πανδαισία αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

Στην πλαζ Βουλιαγμένης έχει στηθεί ένα πανέμορφο σκηνικό, όπου από το Σάββατο οι αθλητές και οι  θεατές έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την Expo Area του αγώνα και να θαυμάσουν τα προϊόντα των χορηγών της διοργάνωσης,

Πλήθος ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι στη διάθεση των μικρών και μεγάλων φίλων της διοργάνωσης , αφού πλήρες πρόγραμμα  έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου.

Θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους με δωρεάν συμμετοχή:

10:00     Kids Cross Aquathlon (κολύμπι-τρέξιμο στην παραλία για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου αλλά και όλων των ηλικιών)

11:30     Παιδικό σκάκι σε παράλληλα γήπεδα (5-8 παιδιά αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα τον Αναστάσιο Τσούμπα, Ολυμπιονίκη σκακιού)

12:00     Yoga experience για μικρούς και μεγάλους

12:30     SUP Experience

14:00     Aqua Aerobic (αεροβική γυμναστική στη θάλασσα)

17:00     Ποδηλατική βραδυπορία παιδιών (ισορροπία και αυτοσυγκέντρωση πάνω σε ξύλινο ποδήλατο Co-comat)

17:00     WaterTriathlon (τρίαθλο θαλάσσης: κολύμπι με εμπόδιο – SUP–τρέξιμο στην άμμο σε 3άδες με ανταγωνισμό το χρόνο)

Και την Κυριακή 29 Απριλίου, ζήσε περισσότερα.. στο μεγάλο αγώνα XTERRA Greece!

Περισσότεροι από 150 αθλητές από όλο τον κόσμο θα «ενωθούν» με πάνω από 240 Έλληνες αθλητές και όλοι μαζί θα δώσουν ένα απίστευτο χρώμα στην πλαζ της Βουλιαγμένης που θα αποτελέσει το επίκεντρο του event.

Το τερέν είναι ένα από τα καλλίτερα του κόσμου και απολύτως προσβάσιμο στον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα.

Η  εμπειρία της κορυφαίας διοργάνωσης offroad τριάθλου XTERRA είναι μοναδική καθώς το XTERRAGreeceChampionship, εντυπωσιάζει εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει η μαγευτική τοποθεσία που έχει επιλεγεί.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

FullDistance: 1500m κολύμβηση, 30kmmountainbike, 10km ορεινό τρέξιμο

SprintDistance: 750m κολύμβηση, 15kmmountainbike, 5km ορεινό τρέξιμο.

Στην περσινή διοργάνωση, τo 2017, στην κατηγορία των ανδρών ο Ισπανός Ruben Ruzafa, ήταν αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού. Στις γυναίκες, η Τσέχα Helena Erbenova, κατόρθωσε να τερματίσει πρώτη.

Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση και την πρώτη θέση στους άνδρες στην μεγάλη απόσταση του αγώνα είχε κερδίσει ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου και στις γυναίκες η Νάντια Συντζανάκη.

Η εκκινήσεις την Κυριακή, θα αρχίσουν από τις 09:00. Οι κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο, ο Ισπανός Roger Serrano και η Briggita Poor  από την Ουγγαρία φιλοδοξούν να κάνουν το 3Χ3 μετά τις νίκες τους σε Μάλτα και Κύπρο. Ο ανταγωνισμός όμως στην πιο όμορφη και απαιτητική διαδρομή του XTERRA European Tour  θα είναι μεγάλος αφού το παρόν στην εκκίνηση θα δώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι σίγουρο πως το XTERRAGreece θα μείνει και φέτος αξέχαστο σε όλους τους συμμετέχοντες

Η διοργάνωση έχει την τιμή να υποστηρίζεται από δυνατούς Χορηγούς: ΟΠΑΠ, FORD, VIKOS, OMNICRAFT, ARENA, SAUCONY, CARGLASS.

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στο facebook: www.facebook.com/xterragreece

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στο Instagram:@greecexterra

Website: www.xterragreece.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version