Site icon runnfun.gr

Η Marathon Team Greece και η Μαρία Πολύζου τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος!

Η Marathon Team Greece και η Μαρία Πολύζου τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος!

Η Marathon Team Greece by M. Polyzou θα τρέξει και φέτος τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος την Τετάρτη 3 Ιουνίου στέλνοντας μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης!

Η δρομική ομάδα της Μαρίας Πολύζου με επικεφαλής την κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο θα αγωνιστεί συμβολικά στο ΟΑΚΑ αφιερώνοντας τα χιλιόμετρα των δρομέων της στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».
Στόχος της Marathon Team Greece είναι η όσο το δυνατόν περισσότερες εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο. https://www.oramaelpidas.gr/

Παράλληλα να σταθεί και στο πλευρό των γυναικών που επίσης δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού. https://www.almazois.gr/

Κάθε δρομέας της Marathon Team Greece θα τρέξει την απόσταση των 5 χλμ. με σκοπό το μήνυμα να γίνει όσο το δυνατόν πιο ηχηρό, να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή τη σπουδαία ημέρα για το παγκόσμιο δρομικό κίνημα και φυσικά να πετύχουν καθεμιά και καθένας τον ατομικό τους αγωνιστικό στόχο!

Ο συμβολικός αγώνας θα διεξαχθεί με αυστηρή τήρηση των κανόνων του ΕΟΔΥ ενώ βέβαια μπορούν συμβολικά να λάβουν μέρος δρομείς οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version