Site icon runnfun.gr

Hydra’s Trail Event: Δυνατές παροχές….και φέτος!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Hydra’s Trail Event© είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της και για το 2023 με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Attica Group και Alpha Lines για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στο αγωνιστικό διήμερο. Συγκεκριμένα όλοι οι αθλητές που θα θελήσουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς στα δρομολόγια Πειραιά – Ύδρα – Πειραιά το τριήμερο των αγώνων, θα απολάβουν έκπτωση 50% ενώ οι συνοδοί-επισκέπτες θα τύχουν έκπτωσης 30%. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε επόμενο χρόνο.

Επιπλέον, και την φετινή χρονιά θα υπάρξει η δυνατότητα  δωρεάν διαμονής στους κοιτώνες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού! Η προσφορά αυτή θα ισχύσει για τους 80 πρώτους αθλητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για κράτηση στη διοργάνωση (info@hydrastrail.gr) αφού πρώτα ολοκληρώσουν επιτυχώς την εγγραφή καθώς και την πληρωμή τους.

Επίσης πρόσθετες παροχές για όλους, άκρως δελεαστικές!!!

Μέρος από το αντίτιμο των αγώνων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από το 2014!

Η ημερομηνία των αγώνων  έχει ανακοινωθεί και είναι η 8-9 Απριλίου. Λόγω όμως της επικείμενης διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, η ημερομηνία αυτή  ενδέχεται να αλλάξει αν  προκηρυχθούν εκλογές για την Κυριακή, 9 Απριλίου. Στην περίπτωση αυτή, η διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο, 1 και Κυριακή, 2 Απριλίου

Στο www.hydrastrail.gr συνεχίζονται οι εγγραφές και θα διαρκέσουν μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

Το “Hydras Trail Event 2023” έρχεται 8-9 Απριλίου….για να σας συναρπάσει!!!

Ραντεβού στα μονοπάτια της Ύδρας!

 Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version