Site icon runnfun.gr

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Θέαμα και ρεκόρ θέλει ο Γκελαούζος

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες την Κυριακή στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας θα είναι και ο πρωταθλητής Ελλάδας την περσινή χρονιά στον Ημιμαραθώνιο, Κώστας Γκελαούζος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την Κυριακή θα τρέξω στους δρόμους της Αθήνας ξανά, μετά την συμμετοχή μου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Πέρυσι ο καιρός και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ καλός και βοήθησε στον να σημειωθεί ρεκόρ διαδρομής και να γίνει μια όμορφη κούρσα. Έτσι και φέτος εύχομαι να βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες και να καταφέρουμε να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στους ανθρώπους που θα έρθουν να μας δουν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους θα στηθούν στη γραμμή της εκκίνησης», είπε από την πλευρά του ο αθλητής του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Ο Κώστας Γκελαούζος γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1990 στην Άμφισσα. Έχει ύψος 1,76μ. και βάρος 65 κιλά, ανήκει στον Παναθηναϊκό ΑΟ και προπονητής του είναι ο Χρήστος Παπαχρήστος. Πέρσι έτρεξε για πρώτη φορά Μαραθώνιο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ ήταν νικητής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Το ατομικό του ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο είναι 1:08.01 από τις 6 Μαρτίου του 2016 στο Ναύπλιο και στον Μαραθώνιο 2 ώρες 21.55 από τις 24 Απριλίου του 2016 στο Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version