Site icon runnfun.gr

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πάνω από 20.000 δρομείς κατέκλυσαν την πόλη! (pics)

Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ημιμαραθωνιος Αθήνας

Είναι η μεγάλη γιορτή της Άνοιξης και το επιβεβαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Με πάνω από 30.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας, με πάνω από 20.000 δρομείς στον ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες και το κυριότερο με θετική ενέργεια και χαρά.

Ακόμα και η βροχή που έκανε την εμφάνισή της και ταλαιπώρησε τους τελευταίους του ημιμαραθωνίου και τους δρομείς και αθλητές των 5 χλμ. δεν στάθηκε ικανή να πτοήσει κανέναν.

500 ξένοι δρομείς

Ο 7ος ημιμαραθώνιος της Αθήνας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ergo στέφθηκε για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία. Ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές βρέθηκαν και 500 δρομείς από 55 διαφορετικές χώρες που θα μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους, προκειμένου ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους τα επόμενα χρόνια.

Το runnfun.gr δεν μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη γιορτή, δεν μπορούσε να μην τρέξει σε όλες τις διαδρομές. Με 4 δρομείς στον ημιμαραθώνιο, 2 στο πεντάρι και 2 στα τρία χιλιόμετρα η ιστοσελίδα μας και ο “λαγός” έδωσαν και πάλι το… ρυθμό.

Στη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και φυσικά στο instagram (ΕΔΩ) μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, βίντεο και να πάρετε μια ακόμα μεγαλύτερη γεύση.

Δείτε μερικές ακόμα

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version