Site icon runnfun.gr

Η Ρεμπούλη για τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης: Νίκη είναι η στήριξη όσων έχουν ανάγκη

Η Ρεμπούλη για τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης: Νίκη είναι η στήριξη όσων έχουν ανάγκη

Η Ράνια Ρεμπούλη αποφάσισε μέσα σε ένα καλοκαίρι να ακολουθήσει το όνειρο του δρομέα και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Και δικαίως, αφού είναι ο κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος με όλο το μέλλον μπροστά της.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Ράνια κατέκτησε στις 18/3 τη 2η θέση στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και θέλει με τη συμμετοχή της στον Stoiximan.gr 13o Διεθνή Μαραθώνιο “MΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” να παρακινήσει ακόμα περισσότερο κόσμο να βγει στους δρόμους.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Stoiximan Running Team App ο καθένας μπορεί να κάνει την εγγραφή του και ταυτόχρονα να στηρίξει τρέχοντας τα ιδρύματα της πόλης

Στόχος της Ράνιας Ρεμπούλη είναι να παρουσιαστεί σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται, προκειμένου να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να προσφέρει ακόμα περισσότερο. Στο πλευρό της η Stoiximan Running Team με όλους τους αθλητές της, που όλοι μαζί θα τρέξουν και θα προσφέρουν.

Τα tips της τελευταίας στιγμής

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα τις τελευταίες ημέρες πριν τον Μαραθώνιο; Διαβάστε μερικά tips από τη Ράνια:

1) Θα πρέπει να κοιτάξουν πρώτα απ’ όλα να κοιτάξουν τον καιρό ώστε να είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Επειδή σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός το καπέλο, τα γυαλιά και η αντηλιακή είναι από τα απαραίτητα.

2) Τις προηγούμενες ημέρες θα πρέπει να έχει πιει αρκετά υγρά ώστε να είναι φουλ ενυδατωμένος, ενώ θα πρέπει να έχει μαζί του και τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες.

3) Σε ό,τι αφορά τη διατροφή θα πρέπει να έχει καταναλώσει αρκετούς υδατάνθρακες για να έχει ενέργεια ώστε να αποδώσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δυνατή ομάδα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Αναστασία Μαρινάκου, η Αθηνά Κοΐνη, ο Χρήστος Καλλίας, άλλοι αθλητές, αλλά και πολλά μέλη της μεγαλύτερης ομάδας προσφοράς, είναι έτοιμοι για να μοιράσουν αγάπη σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Κατεβάστε τη Stoiximan Running Team App και κλείστε θέση.

Διαβάστε ακόμα: Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις ενός αρχάριου μαραθωνοδρόμου

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version