Site icon runnfun.gr

“Γρήγορες κυρίες” στο 18ο Filothei Women Gala

Ασημένιο μετάλλιο για Μπανιώτη και Πεσιρίδου, όριο για Βερολίνο ο Τσάκωνας

Την Τετάρτη (31/5) στο εντυπωσιακό στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, θα δώσουν το παρών, οι καλύτερες αυτή τη στιγμή αθλήτριες της χώρας στους δρόμους ταχύτητας και στα ψηλά εμπόδια.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πριν από ένα χρόνο στην ίδια διοργάνωση σημείωσε 13.15 στα 100 μ. εμπ., επίδοση που της έδωσε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα. Η έμπειρη αθλήτρια φέτος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να το συνδυάσει με μια επίδοση κοντά στο 13.00. Η Πεσιρίδου έχει ατομικό ρεκόρ 12.93, ενώ στα “Χανιά 2017” διένυσε την απόσταση σε 13.10.

Σύμμαχος στην προσπάθεια της Πεσιρίδου να πετύχει έναν καλό χρόνο θα είναι η Άνα Πλοτίτσινα (Ουκρανία), που έχει ατομικό ρεκόρ 12.93 και φέτος έτρεξε την απόσταση σε 13.08. Ο συναγωνισμός των δύο θα καθηλώσει τους φίλους του στίβου, που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση. Στην ίδια κούρσα θα πάρουν μέρος η Μαρία Πιννή, με ατομικό ρεκόρ 13.36. Η αθλήτρια θα κάνει στην Φιλοθέη, τον πρώτο της δυνατό αγώνα στη σεζόν. Η νεάνιδα Νεφέλη Ράμμου θα κάτσει στο βατήρα, με στόχο να βελτιώσει το φετινό της 14.18.

Στα 100 μ. των γυναικών η Αντρέα Πουρίκα (Βενεζουέλα) φαίνεται πως θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού προέρχεται από καλές εμφανίσεις στον κλειστό στίβο. Η 21χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 11.29 και στο ντεμπούτο της στη σεζόν, θα κυνηγήσει μια γρήγορη κούρσα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Γρηγορίας Κεραμιδά, που έχει ατομικό ρεκόρ 11.73, ενώ ξεκίνησε τη χρονιά με 200 μ. (23.82 -3,1) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα.

Η Παναγιώτα Βενιέρη με 11.73 ρεκόρ, θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει μια καλή επίδοση.

Το 18ο filothei Women Gala διοργανώνεται από τον ΑΟ Φιλοθέης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και την άδεια του ΣΕΓΑΣ. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan.gr, χορηγός η Amstel free και υποστηρικτές οι Adidas και SOKKIA Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.filothei-gala.org

Παρακολουθείστε όλη τη δράση στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook www.facebook.com/filotheigala

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version