Site icon runnfun.gr

Γνωρίζουμε τις διαδρομές του Andros Trail Race 2017

Γνωριμία με τις διαδρομές του Andros Trail Race

Μια καινούρια διαδρομή κάνει την είσοδο της, μία διαδρομή με εύκολο βαθμό δυσκολίας που απευθύνεται σε όλους άνω των 18 ετών, ιδανική για όποιον επιθυμεί να δοκιμάσει για πρώτη φορά το τρέξιμο στην πόλη και τα προάστιά της. Μία απολαυστική αγωνιστική εμπειρία για κάθε επίπεδο δρομέα ή ενθουσιώδη πεζοπόρου. Ένας συνδυασμός του ορεινού τρεξίματος και του τρεξίματος σε άσφαλτο.

Πρόκειται για το παράλληλο αγώνισμα του Andros Trail Race, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.
Ελάτε, την Κυριακή 27 Αυγούστου, στις 18.00 στην πλατεία του Όρμου Κορθίου, να την γνωρίσουμε, άλλοι περπατώντας και άλλοι τρέχοντας!

Η διαδρομή ξεκινά από την Πλατεία του ‘Ορμου Κορθίου, ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο μέχρι το τέλος του για να ανηφορίσει σε μονοπάτι δίπλα από την γραφική εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Η πορεία συνεχίζει το χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία της Γριάς το Πήδημα (προς την αντίθετη πλευρά) για να συναντηθεί με τον κύριο δρόμο που οδηγεί στον πανέμορφο οικισμό του Ρωγού. Το πέρασμα μέσα από το χωριό χαρίζει όμορφες κυκλαδίτικες εικόνες αποκαλύπτοντας οικοδομήματα και αρχιτεκτονική τοπίου, μνημεία της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου, Περιστεριώνες, κρήνες, αρχοντόσπιτα, λουλουδιαστοί κήποι, στενά σοκάκια, ρυάκια κα. Τερματίζει και πάλι στην Πλατεία.

Απόσταση 5χλμ +170μ , διάρκεια πεζοπορίας γύρω στη 1,5 ώρα. ( η διαδρομή είναι κυκλική)

Κόστος Συμμετοχής 2ευρώ για την ενίσχυση της διοργάνωσης.
androstrailrace@gmail.com
info@trekkingandros.gr
6937236362
www.androstrailrace.gr 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version