Site icon runnfun.gr

Γλυφάδα Steet Relays 2017: Μετράμε αντίστροφα…

Η μέρα διεξαγωγής των πρώτων αγώνων σκυταλοδρομίας δρόμου για το 2017 πλησιάζει, με μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού να δίνουν το παρών στο μεγάλο ραντεβού των Βίκος Street Relays, την Κυριακή 9 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας!

Τα νότια προάστια της Αθήνας παίρνουν την σκυτάλη, με τους κατοίκους της Γλυφάδας και όχι μόνο, να αγκαλιάζουν τις σκυταλοδρομίες θέλοντας να ζήσουν από κοντά μια πρωτοποριακή διοργάνωση.

Ο «εθνικός» μας μαραθωνοδρόμος, Χριστόφορος Μερούσης, προστέθηκε στις τάξεις των αθλητών, που στηρίζουν την προσπάθεια των Βίκος Street Relays. Ο Έλληνας πρωταθλητής, θα είναι κοντά μας αυτή την Κυριακή 9 Απριλίου, για να στείλει από τη Γλυφάδα το μήνυμα αγάπης και προσφοράς.

Ο Ανδρέας Δημητράκης, πρωταθλητής στα 800μ. και 1.500μ., και πρόσφατα Βαλκανιονίκης στο Βελιγράδι, δεν λέει όχι στις προκλήσεις μιας σκυτάλης στο δρόμο, ιδιαίτερα όταν αυτό συνδέεται με έναν κοινωνικό σκοπό, όπως αυτός του φετινού αγώνα 2ος Glyfada Βίκος Street Relays. Την Κυριακή (9/4) θα τρέξει στα 4Χ2.500μ. μαζί με τον Χριστόφορο Μερούση, τον Παναγιώτη Καραΐσκο και τον Γιώργο Φθενάκη.

Ο Γ.Σ. Γλυφάδας, στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τους αγώνες και αγκαλιάζουν την προσπάθεια ενίσχυσης του Make-A-Wish τρέχοντας «εντός έδρας». Ο Θανάσης Καλάκος, Χρυσός Βαλκανιονίκης στα 800μ. των εφήβων νοιώθει ιδιαίτερη τιμή και χαρά, που για πρώτη χρονιά θα εκπροσωπήσει τον σύλλογό του και την Γλυφάδα στους αγώνες, ενώ μια από τις μικτές ομάδες του Συλλόγου θα αποτελείται από τις Ευαγγελία Ζυγόρη, Γεωργία Αρσένου, Ανθή Κυριακοπούλου και τον Περικλή Δορκοφίκη.

Και φυσικά δυναμικό «παρών» θα δώσει στη Γλυφάδα, αλλά και στους υπόλοιπους οκτώ φετινούς αγώνες της σειράς Βίκος Street Relays, ο ΣΕΕΔΑ, με την συμμετοχή ένδεκα πρωταθλητών-μελών, από την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση και την τεχνική κολύμβηση, που έχουν δημιουργήσει τις δικές τους ομάδες και ετοιμάζονται να αλλάξουν σκυτάλες στο πρώτο φετινό event των Βίκος Street Relays, το πρωί της Κυριακής (9/4) στην παραλία της Γλυφάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

11:00 – 19:00 Παραλαβή των αριθμών bib, των ηλεκτρονικών chip και του υπόλοιπου υλικού από την γραμματεία των αγώνων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας (Φοίβης 14 & Ιωάννη Μεταξά).

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

11:30-12:30 Διεξαγωγή αγώνων 4×2500μ. και 2×5000μ.

11:35-12:35 Διεξαγωγή ατομικού αγώνα τρεξίματος 10χλμ.

12:30-12:50 Απονομές 4×2500μ., 2×5000μ. και αγώνα 10χλμ.

12:50-13:10 Διεξαγωγή kids relays 4×50μ.

13:10-13:30 Διεξαγωγή kids relays 4×100μ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://twitter.com/StreetRelays

https://www.instagram.com/street_relays

________________
Από το γραφείο ενημέρωσης

Email: media@ermis1877.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version