Site icon runnfun.gr

Γκοτζιάς και Δημόπουλος νικητές στο 1ο εντυπωσιακό SwimRun Hydra

Γκοτζιάς και Δημόπουλος νικητές στο 1ο εντυπωσιακό SwimRun Hydra

O Σπύρος Γκοτζιάς και ο Παναγιώτης Δημόπουλος έκοψαν πρώτοι την κορδέλα του τερματισμού στο 1ο SwimRun Hydra.

Το πρώτο και βασικό κομμάτι της διοργάνωσης που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρώτη φορά στη Μεσόγειο, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συνεχίζονται το πρωί της Κυριακής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το runnfun.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας στο 1ο SwimRun Hydra και κάλυψε μέσω των social media (instagram και facebook) τη διοργάνωση μεταφέροντας την εικόνα σε χιλιάδες μάτια.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της διοργάνωσης όλοι οι τερματίσαντες αθλητές έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού, αφού βασικός στόχος για όλους ήταν ο τερματισμός και όχι οι επιδόσεις.

Αυτό που έχει σημασία επίσης να αναφερθεί ήταν ότι όλες οι υπηρεσίες του νησιού, από το Λιμενικό, την αστυνομία, τις υπηρεσίες του Δήμου, το νοσοκομείο, αλλά και τους επαγγελματίες της περιοχής, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στάθηκαν στο πλευρό των διοργανωτών, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Οι νικητές

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στην 1η θέση τερμάτισαν οι Σπύρος Γκοτζιάς και Παναγιιώτης Δημόπουλος που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή σε 01:34:02, στη 2η θέση Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Γιώργος Αλυφαντής με 01:40:15 και στην 3η θέση οι Γάλλοι David PadareNicolas Badet με 01:40:30.

Ο Στυλιανός Ανδρεάδης και η Δήμητρα Μπίκα ήταν το πρώτο μικτό ζευγάρι με 01:48:41, ενώ οι δύο πρώτες γυναίκες ήταν η Κέλλυ Μπίχτα με την Εύα Μπέκα 02:01:27.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version