Site icon runnfun.gr

Γκοτζιάς-Δημόπουλος νικητές στο SwimRunCyprus

Γκοτζιάς-Δημόπουλος νικητές στο SwimRunCyprus

Σε ανίκητο ζευγάρι  Swimrunners εξελίσσονται οι τριαθλητές Σπύρος Γκοτζιάς και Παναγιώτης Δημόπουλος. Μετά την Ύδρα, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην Κύπρο. Στις όμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Κύπρου,  Πρωταρά και ακρωτήρι του Κάβο Γκρέκο διεξήχθη , ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες αντοχής, το  Protaras SwimRun Cyprus 2019 .

Οι Σπύρος Γκοτζιάς- Παναγιώτης Δημόπουλος αγωνίστηκαν προσκεκλημένοι της διοργάνωσης, ως οι νικητές του 1st SwimRunHydra που έγινε το Νοέμβριο του 2018 στην Υδρα και απέδειξαν πως είναι ανίκητοι. Όπως έγραψε στο FB ο Σπύρος Γκοτζιάς, ο αγώνας στην Κύπρο ήταν πολύ απαιτητικός και περιελάμβανε συνολικά 25km (4 σκέλη κολύμβησης 2km και 5 σκέλη τρεξίματος 23km).

Ο χρόνος των Γκοτζιά-Δημόπουλου ήταν 2:13:47.4,. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το ζευγάρι Lukasz Lis – Marcin Pokrywinski  με χρόνο 2:14:17.6. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το ζευγάρι Andreas Djiakouris – Jean Phillipe Cros με χρόνο 2:27:39.7. Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα.

Επόμενος swimrunrun στόχος  των νικητών φαντάζει η υπεράσπιση του τίτλου τους στο 2nd SwimRunHydra  στις 17 Νοεμβρίου 2019.

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version