Site icon runnfun.gr

Γκελαούζος: Η νίκη στον μαραθώνιο θα κριθεί με ένα χρόνο στο 2:24 με 2:25

Γκελαούζος: Η νίκη στον μαραθώνιο θα κριθεί με ένα χρόνο στο 2:24 με 2:25

Ο Κώστας Γκελαούζος ετοιμάζεται για την τρίτη του συμμετοχή στον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν δεύτερος το 2016 και κέρδισε το 2017 και με στόχο να βρίσκεται και πάλι στο βάθρο των νικητών, γυμνάζεται καθημερινά στο ΟΑΚΑ, ενώ έκανε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι.

«Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά ως τώρα. Νιώθω έτοιμος και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ελπίζω να βοηθήσουν την ερχόμενη Κυριακή οι καιρικές συνθήκες και να γίνει ένας καλός αγώνας. Την Κλασική Διαδρομή δεν πρέπει να την υποτιμάς. Δεν έχω σκοπό να πάω γρήγορα και η τακτική μου είναι να τρέξω συντηρητικά μέχρι περίπου το 30ο χιλιόμετρο και μετά να ανοίξω. Πιστεύω πως η νίκη θα κριθεί με ένα χρόνο στις 2 ώρες 24 με 2 ώρες 25 λεπτά», είπε ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου, ο οποίος έχει ρεκόρ στον Μαραθώνιο της Αθήνας 2:26.08 από το 2016, ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 2:21.55 από τις 24 Απριλίου του 2016 στο Μαραθώνιο στο Ντίσελντορφ.

Ψάχνω μαραθώνιο για την άνοιξη με στόχο τη Ντόχα

«Μου αρέσει να τρέχω στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον εντάσσω στο πρόγραμμά μου κάθε χρόνο, από τότε που ασχολήθηκα με το Μαραθώνιο. Φέτος όμως θα είναι ιδιαίτερος, πένθιμος αγώνας λόγω των γεγονότων με τις φωτιές», συνεχίζει ο δρομέας του Παναθηναϊκού ΑΟ, ενώ για τους στόχους του για τη νέα σεζόν δήλωσε: «Βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση μαραθωνίου για την άνοιξη, όπου θα προσπαθήσω για μια καλή επίδοση με στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα».

Πηγή: Γραφείο Τύπου Σεγας

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version