Site icon runnfun.gr

Γιορτινό christmas night run των… παιδιών στη Μεσσήνη!

Παιδιά-δρομείς διακρίθηκαν και προσέφεραν τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας δηλαδή συμμετοχή, τόνο, χρώμα, ρυθμό, χαρά, κοκ στο 1ο  Christmas Night Run της Μεσσήνης ή του Νησιού όπως συνηθίζουν οι Μεσσήνιοι  εδώ και πολλά χρόνια να ονομάζουν αυτή τη δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του πανέμορφου νομού.

Η κεντρική πλατεία του Ρολογιού φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε από νωρίς τους εκατοντάδες δρομείς ή περιπατητές κάθε ηλικίας μαζί με τους υπέρ – χίλιους θεατές. Ως διαδρομή ορίστηκε ο γύρος της πλατείας μήκους 650μ με τη δυνατότητα κίνησης σε αυτή επί τεσσερις φορές. Ολοκλήρωσαν τον αγώνα 230 δρομείς, δηλαδή έτρεξαν το σύνολο των 2600μ. Νίκησαν τα παιδιά, κυρίως μαθητές γυμνασίου, όπως καταφαίνεται από τον τίτλο και την εισαγωγή. Ιδού οι τριάδες –

Ανδρες:

  1. Γκενάλντο Μουσάι 8:10.7/650μ σε 2:41/1300μ 4:43/1950μ 6:32
  2. Αγγελος Βλάχος 8:20.8/3:00/5:11/6:52
  3. Δημήτρης Ρούτσης 8:41.0/2:34/4:58/7:02

Γυναίκες:

  1. Αννα Μπραχουσάι 8:46.1/3:25/4:54/6:39
  2. Ολυμπία Σκιαιδοπούλου 11:05.7/2:34/5:29/8:19
  3. Πετρούλα Κυριμοπούλου 12:42.4/2:56/6:36/10:54

Εως και 150 υπολογίζονται οι δρομείς-περιπατητές που προσήλθαν.  την τελευταία στιγμή και αγωνίστηκαν με δική τους ευθύνη χωρίς bib ή διιέτρεξαν λιγότερους από τους τέσσερις γύρους. Ολοι παρέλαβαν και φόρεσαν σκουφάκι Αη-Βασίλη. Οι τερματίσαντες κρέμασαν στο λαιμό τους αναμνηστικά μετάλλια.

Επιμελήθηκαν την οργάνωση ο δήμος και ο ΣΑΜ, δηλαδή ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης, ένας νέος φορέας, στην πρεμιέρα του σε τέτοιες ευθύνες. «Υποσηρίζουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις όπως αυτή, με μεγάλη συμμετοχή από όλες τις ηλικίες, που φέρνουν κόσμο στην πόλη και προσφέρουν διασκέδαση και χαρά σε όλους ώστε να επαναλαμβάνονται τις επόμενες χρονιές και να καθιερώνονται» δήλωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος  Δήμαρχος Μεσσήνης εκφράζοντας έτσι την ικανοποίησή του περί της επιτυχίας του γεγονότος. Παραβρέθηκαν σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, ο Δημήτρης Πουλόπουλος εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ, ο Πέτρος Παπαδόπουλος πρόεδρος του ΑΟ «Ακρίτας», ο Αλέξης Ζάννης εκπρόσωπος του ΣΔΥΜ, κ.α.  Με την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η χορωδία  «Οι τροβαδούροι της Μεσσήνης» παρουσίασε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια μπροστά στο στολισμένο δέντρο. Μικροί μαθητές του Ωδείου Μεσσήνης έκλεισαν τη βραδιά με ωραίες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια. Οι οργανωτές, δήμος και ΣΑΜ, ευχαριστούν θερμά τον ιατρό Ευστράτιο Κομπότη για την παρουσία και την ετοιμότητά του.

Βέβαια ευχαριστούν το τμήμα Μεσσήνης της ΕΛΑΣ με την Τροχαία Καλαμάτας για τη φροντίδα που επέδειξαν με πολλούς άνδρες στη διαφύλαξη και την ασφάλεια της διαδρομής. Η κα Ελένη Κάτσου αντιπρόσωπος της εταιρείας στο νομό και ο Τάκης Καλογερόπουλος, υπεύθυνος πωλήσεων, προσέφεραν ευγενικά τα αναψυκτικά Green cola και τα νερά ΖΑΓΟΡΙ.

Όλα τα αποτελέσματα εδώ: https://fitwaytiming.gr/1o-christmas-run-syllogoy-athloymenon-messinis-dimoy-messinis-21-12-2019/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version