Site icon runnfun.gr

Γιορτή τριάθλου οργάνωσε στο Σχινιά η Transitions Sports

Γιορτή τριάθλου οργάνωσε στο Σχινιά η Transitions Sports

Έπεσε η αυλαία της φετινής αθλητικής σεζόν για την Transitions Sports  με τον εντυπωσιακό τελευταίο αγώνα , που έγινε στον Σχινιά σαν ένα διήμερο event αφιερωμένο στο Τρίαθλο. Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου,  το πρόγραμμα ξεκίνησε με ποδηλατική αναγνώριση της διαδρομής από την ομάδα της ODD3 και τον πρωταθλητή ποδηλασίας Ανέστη Κουρμπέτη. Στην προπόνηση αυτή δόθηκαν συμβουλές στα σημεία που θέλουν παραπάνω προσοχή κι επίσης δόθηκαν tips για τον αγώνα της επόμενης ημέρας.Ακολούθησε η προπόνηση ανοιχτής θάλασσας από τον προπονητή κολύμβησης Ηλία Πανέτη.

Στις 12:30 ξεκίνησαν οι σχετικές ομιλίες:

-Πρώτα με την διαιτολόγο- διατροφολόγο Ευαγγελία Αυγεράκη και με θέμα Ο Δεκάλογος Των Συμπληρωμάτων.

-΄Επειτα με τον Ανέστη Κουρμπέτη πάνω στο πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την διαδρομή του αγώνα, αλλά και με ένα live μάθημα αλλαγής λάστιχου.

-Τον λόγο πήρε ο Σπύρος Θεοδώρου της GU Energy Greece μιλώντας μας για τη διατροφή πάνω στο τρίαθλο σε σπριντ, ολυμπιακή και μεγαλύτερη απόσταση.

-Και η εκδήλωση έκλεισε  με τη Βεργίνα Βυζικίδου από το Smoke Free Greece

(Ερευνητικό Εργαστήριο “George ‘D. Behrakis’ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος) με θέμα Παρεμβάσεις Για Την Πρόληψη Του Καπνίσματος Στα Σχολεία. Η Βεργίνα απασχόλησε όλο το διήμερο τα παιδιά με το παιχνίδι Φιδάκι -Τσιγαράκι.

 Race Day-  Moraitis Beach 

H εκκίνηση της σπριντ απόστασης δόθηκε στις 9:00 και 7 λεπτά αργότερα δόθηκε η εκκίνηση της ολυμπιακής. Οι αθλητές της σπριντ απόστασης κάλυψαν μια διαδρομή ‘ορθογώνιου παραλληλόγραμμου’ με 4 σημαδούρες απόστασης 750μ, ενώ αυτοί της ολυμπιακής  έκαναν 2 γύρους των 750μ.

Πρώτος από το νερό στα 1500μ βγήκε ο Δημήτρης Νέγρης, μέλος της Εθνικής Ομάδας κολύμβησης με καλύτερη διάκρισή του την 5η θέση σε παγκόσμιο στα 1500μ. Να σημειωθεί μάλιστα ότι στο νερό μπήκε λίγα λεπτά μετά αφού είχε γίνει η εκκίνηση!  Ο Δημήτρης αγωνιζόταν σε σκυτάλη με ονομασία Transition Sports, με τον Μηνά Μαλάτο στο ποδήλατο και τον Γιώργο Λουφέκη στο τρέξιμο.  Αυτή ήταν και η ομάδα που νίκησε στα ομαδικά στην ολυμπιακή απόσταση.  Δεύτερος από το νερό στα 1500μ βγήκε ο νικητής της στο ατομικό Γιώργος Αλυφαντής.

Στην ολυμπιακή απόσταση οι 3 πρώτοι αθλητές έκαναν ο καθένας και το ρεκόρ του αγώνα σε κάθε άθλημα.

Αλυφαντής Γιώργος κολύμπι 20:17

Αλέξανδρος Σακελλαρίου τρέξιμο 36:08

Βασίλης Γιαννόπουλος ποδήλατο 1:02 (καλύπτοντας πολλές θέσεις,  έτσι ώστε να βρεθεί 3ος στην κατηγορία)

Στα ομαδικά η πρώτη ομάδα με ονομασία Transition Sports είχε το πιο γρήγορο κολύμπι (19:15) και τρέξιμο (32:31).

Το πιο γρήγορο ποδήλατο το είχε η Baltiza Iron (1:04), πρώτη στην     κατηγορία Family και τρίτη overall.

Στην σπριντ απόσταση ο νικητής Παναγιώτης Δημόπουλος είχε το πιο γρήγορο κολύμπι (9:47) αλλά και τρέξιμο (17:07), ενώ το πιο γρήγορο ποδήλατο το είχε ο Στέφανος Μιχάλης (31:56). Στις γυναίκες πρώτη απ’ το νερό βγήκε η Εύα Μπέκα.

Στα ομαδικά η ΦΣΑ Running Τeam είχε το καλύτερο τρέξιμο (18:50) βγαίνοντας και νικήτρια της κατηγορίας Business & Pleasure, ενώ το καλύτερο κολύμπι έκανε η πρώτη ομάδα της Family κατηγορίας, η οικογένεια Κεραμιδά, και συγκεκριμένα η 12χρονη Ήλια Κεραμιδά με χρόνο 11:53. Το πιο γρήγορο ποδήλατο έκανε η ομάδα του Okeanos Sports Center, που ήταν και η νικήτρια Overall με χρόνο 30:01.

Νικητές στην Ολυμπιακή Απόσταση:

ΑΝΔΡΕΣ

  1. ALYFANTIS GEORGE 02:04:44
  2. ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02:06:26
  3. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 02:07:36

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1. ΤΣΟΥΡΟΥΚΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 02:31:41
  2. ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΒΙΚΥ 02:37:37
  3. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 02:41:21

 

Νικητές στην Sprint Απόσταση:

ΑΝΔΡΕΣ

  1. DIMOPOULOS PANAGIOTIS 01:01:45
  2. ΜΠΙΤΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 01:02:54
  3. ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 01:04:23

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  1. ΜΠΕΚΑ ΕΥΑ 01:13:09
  2. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗ 01:16:04
  3. KREMMIDA IOANNA 01:23:54

 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν την  Μoraitis Βeach που βοήθησε να γίνει αυτός ο αγώνας, καθώς και τους φίλους εθελοντές μας, μικρούς και μεγάλους!  Υπεύθυνοι της ζώνης αλλαγής δύο αθλητές με κορυφαίες διακρίσεις, μία εβδομάδα μετά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman στη Χαβάη, και αυτοί είναι ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου και ο Βασίλης Μπαμπανίκας. Μαζί τους και άλλος ένας αθλητής που έλαβε μέρος στο Ιronman Βαρκελώνης πριν 2 εβδομάδες, ο Γιάννης Φανάκης.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version