Site icon runnfun.gr

Faethon Skyrace “Απόστολος Τσουρέκας”: Τα πακέτα συμμετοχής

To μεγάλο ραντεβού πλησιάζει για την 12η έκδοση του Faethon Skyrace <Απόστολος Τσουρέκας> και το πακέτο παροχών και της φετινής διοργάνωσης είναι πλούσιο και χρηστικό!!!

Η επιτροπή του αγώνα πάντα πιστή στην φράση «δίπλα στον αθλητή» και αντιλαμβανόμενη στους δύσκολες οικονομικές συνθήκες των καιρών στους, αποφάσισε  και φέτος να προσφέρει στους αθλητές παροχές υψηλού επιπέδου.

Για τον αγώνα FAETHON SKY RACE “Apostolos Tsourekas” 23 km+1800

Δωρεάν μεταφορά αθλητών με Λεωφορείο  από Θεσσαλονίκη την Κυριακή το πρωί 9 Ιουλίου σε συνεργασία με την ομάδα ορεινού τρεξίματος του Γ.Σ Ηρακλή, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δωρεάν μεταφορά αθλητών με  λεωφορείο από Λάρισα την Κυριακή το πρωί 9 Ιουλίου ,θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, προσφορά του LA TRAVEL https://www.latravel.gr/

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν τεχνικά μπλουζάκια με το λογότυπο του αγώνα σε συνεργασία με το κατάστημα Peak Store https://www.georgiadis-store.gr/

Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί κορδέλα κεφαλής, Dynafit https://www.klaoudatos-skishop.gr/

Δωρεάν γεύμα για όλους τους αθλητές μετά το τέλος του αγώνα στις τοπικές ταβέρνες του χωριού.

Θα βραβευτούν με έπαθλα οι εξής:

Οι τρεις πρώτοι άντρες της γενικής κατάταξης

Οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης

Η νικήτρια ομάδα της γενικής κατάταξης

Εκτός από τους νικητές και νικήτριες τις γενικής κατάταξης, θα δοθούν έπαθλα στις 3 πρώτες και 3 πρώτους νικητές των κατηγοριών  40-49,  50-59,   60+  ετών.

Για τον αγώνα- Faethon Trail 14 km +400

Δωρεάν μεταφορά αθλητών με Λεωφορείο  από Θεσσαλονίκη την Κυριακή το πρωί σε συνεργασία με την ομάδα ορεινού τρεξίματος του Γ.Σ  Ηρακλή, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δωρεάν μεταφορά αθλητών με  λεωφορείο από Λάρισα την Κυριακή το πρωί ,θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, προσφορά του LA TRAVEL

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν δωρεάν τεχνικά μπλουζάκια με το λογότυπο της διοργάνωσης σε συνεργασία με το LA TRAVEL.

Σ’ όσους τερματίζουν εντός χρονικού ορίου, μετάλλιο σκαλιστό , υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπως κάθε χρόνο!!

Χειροποίητη μπάρες δημητριακών προσφορά των εταιρειών Olumpusseed Καλαμπάκα https://www.olympusseed.gr/  και Niori Bakery and Coffee House Elassona https://www.facebook.com/profile.php?id=100083539532170   .

Θα βραβευτούν με κύπελλο οι εξής:

Οι τρεις πρώτοι άντρες της γενικής κατάταξης

Οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης

Η νικήτρια ομάδα της γενικής κατάταξης

Και για τους 2 αγώνες της διοργάνωσης θα υπάρχουν:

Δωρεάν παράδοση φωτογραφιών σε όλους τους αθλητές μόλις μερικές μέρες μετά το τέλος του αγώνα.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμούς στους οποίους θα αναγράφεται το όνομα του κάθε αθλητή.

Δωρεάν μασάζ και αποκατάσταση μετά το τέλος του αγώνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διοργάνωσης σε συνεργασία με την ομάδα του 60 minutes στην Ελασσόνα και εξοπλισμό από την Ostracon.

Για τους νικητές και των 2 αγώνων Μέλι Ελασσόνας του Σούλιου Σωτήρη.

Κλήρωση δώρων για τους αθλητές και των 2 αγώνων.

Όσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στις κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού (σε κρεβάτια ή αν επιθυμούν σε σκηνή).

Οι αγώνες βαθμολογούνται σύμφωνα με την βαθμολόγηση της ITRA, αποτελώντας έτσι προκριματικό κριτήριο για το UTMB και άλλους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας τους οποίους και ευχαριστεί, επιθυμεί να αναδείξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των αθλητών μέσω της αναγνώρισης της τεράστιας προσπάθειάς τους και της έμπρακτης επιβράβευσής τους.

Για  περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, σχόλια,  μπορείτε  να επικοινωνείτε μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα: https://faethonrace.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version