Site icon runnfun.gr

Faethon Olympus Marathon: Παράταση εγγραφών μέχρι 15 Ιουνίου 2019

Faethon Olympus Marathon: Παράταση εγγραφών μέχρι 15 Ιουνίου 2019

Η τεχνική ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR)» σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό κλίμα.

Στην παρουσίαση, αφού δόθηκε η έναρξη με τις ομιλίες των Σάκη Πιτένη και Δημήτρη Ελευθέριου (εκπροσωπώντας την ομάδα της Dynafit), έγινε η πρώτη επίσημη προβολή του Promo TV Spot και της τεχνικής μπλούζας που θα δοθεί και στους 3 αγώνες. Στη συνέχεια έγινε η τεχνική ενημέρωση για τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης τον Faethon Olympus Marathon(44k- 3600+), Rupicapra(20k-1500m) και Faethon Trail(14k- 400m) , αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες τόσο των διαδρομών όσο και των σταθμών τροφοδοσίας.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους απορίες και ερωτήσεις και έγινε μια όμορφη και χαλαρή συζήτηση . Εκ μέρους της διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Σάκης Πιτένης (Προέδρος του F.O.M.), Βίκυ Νίκου (υπ. δημ. σχέσεων), και Κώστας Φουρκιώτης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν οι χορηγοί του αγώνα Θάνος Τσουρέκας, Γιάννης Μπατζιόλας (L.A. Travel), iRUN MAGAZINE. Μεγάλη μας χαρά που είχαμε κοντά μας στην τεχνική ενημέρωση τον γνωστό σε όλους μας Γιώργο Κλαουδάτο, αντιπρόσωπο της Dynafit στην Ελλάδα, που στηρίζει τον F.O.M. εδώ και 6 χρόνια!

Μια αμφίδρομη σχέση που έχει αποδείξει ότι οι συνεργασίες πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μεταξύ άλλων ήταν και αθλητές γνωστοί στον χώρο του ορεινού τρεξίματος για την αγάπη τους για το βουνό και το ορεινό τρέξιμο που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές, να ακούσουν την τεχνική ενημέρωση και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Ο ιδιοκτήτης του Pilabox Νίκος Ραπτόπουλος είχε ετοιμάσει έναν καταπληκτικό χώρο για την εκδήλωση που δεν υστερούσε σε τίποτα ώστε να χαρακτηριστεί μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση αγώνα! Παράλληλα με τις ομιλίες των παραγόντων των αγώνων υπήρχε κάλυψη με video wall τόσο του promo video των αγώνων όσο και των τεχνικών χαρακτηριστικών στις διαφάνειες που συνόδευαν τις ομιλίες.

Τέλος, το banner του αγώνα και οι σημαίες με τους επίσημους χορηγούς διακοσμούσε τον χώρο κάνοντας ακόμα πιο γιορτινή την συνέντευξη τύπου, . Έτσι, εκτός των δελτίων τύπου που δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις αθλητικές ιστοσελίδες, ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν συγκεντρωμένοι όλοι οι φορείς και εταιρίες που στηρίζουν με σημαντικούς τρόπους τον F.O.M. Έγινε βιντεοσκοπική κάλυψη της παρουσίασης από το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA μεγάλου χορηγού επικοινωνίας , το οποίο σύντομα θα παρουσιάσει εκτενές ρεπορτάζ για τους αγώνες. Η διοργάνωση του F.O.M. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Νίκο Ραπτόπουλο από το Pilabox για την άψογη οργάνωση του event και εύχεται καλή αντάμωση στον Κοκκινοπηλό! Στις 13-14 Ιουλίου 2019…

Επίσης η οργανωτική επιτροπή του FAETHON OLYMPUS MARATHON αποφάσισε την παράταση της περιόδου εγγραφών –εγγραφή και πληρωμή- έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 , τόσο για τον F.O.M 44km όσο και για τους ημιμαραθώνιους Rupicapra 20km και Faethon Trail 14km.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία με την Εργαστήριο Γεύσεων Yiam, το οποίο θα αναλάβει το Pasta Party του 8ου Faethon Olympus Marathon. Η Yiam ( www. yiam.gr), με έδρα την Αγιά Λάρισας φτιάχνει για σας μαρμελάδες, μεζεδάκια, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και πολλές άλλες σπιτικές νοστιμιές, σε ένα σύγχρονο εργαστήριο με τα αγνότερα υλικά και με πολύ προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version