Site icon runnfun.gr

Εσπασαν όλα τα ρεκόρ τα Βίκος Street Relays στα Ιωάννινα!

Με ρεκόρ συμμετοχών, πολύ κέφι, παλμό και σε κλίμα εορταστικής ατμόσφαιρας, κάτω από την σκιά των αιωνόβιων πλατάνων που δεσπόζουν στον παραλίμνιο δρόμο, ολοκληρώθηκαν στα Ιωάννινα τα Βίκος Street Relays 2016. Στην πανέμορφη διαδρομή στον Μώλο της πόλης και γύρω από τα τείχη του κάστρου, χιλιάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και πλήθος κόσμου απόλαυσαν για τρίτη συνεχή χρονιά την πρωτότυπη σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών σε δρόμο που τίμησε με την παρουσία του μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και λάτρης του αθλητισμού, Θωμάς Μπέγκας.

Νικήτρια ομάδα στην σκυταλοδρομία 4Χ2500μ αναδείχτηκαν οι… καλύτερα προπονημένοι αθλητές του ΑΓΣΙ, της ομάδας στίβου της πόλης που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας, Αλέξ. Τζουμάκας, Γεωργίου, Βλάχας και Κολιός με συνολικό χρόνο 32:48. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών επικράτησαν οι Διαμάντη, Ντούσκου, Κωστούλα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια νέων στο σκιφ Αμαλία Τσιάβου με 42:18. Στον μικτό αγώνα πρώτευσαν οι Σιόλου, Μπερής Αρ. Γραμμενιάτης και Γ. Γραμμενιάτης με 37:04.

Στα 2Χ5000μ οι Τύπου, Παπασταύρου συνδύασαν τις δυνάμεις τους για να καλύψουν τα 10 χιλιόμετρα σε 36:29, οι Τζιατζιά και Καλογήρου κυριάρχησαν στις γυναίκες και οι Εδεσσαίος και Γκόρλα στις μικτές ομάδες με 41:15.

Τέλος, στον αγώνα των 10.000μ, που έγινε για πρώτη φορά στα Βίκος Street Relays στα Ιωάννινα, ο Δημήτρης Αυγητάς τερμάτισε πρώτος στους άνδρες σε 37:29 και η Χριστίνα Μπούγια νίκησε στις γυναίκες με χρόνο 44:39.

Μαζική συμμετοχή υπήρξε και στις σκυταλοδρομίες για τους εκατοντάδες λιλιπούτειους φίλους των αγώνων, που διαγωνίστηκαν στα 4Χ50μ και 4Χ100μ, αγωνίσματα που έγραψαν το ιδανικότερο φινάλε στη μεγάλη γιορτή των φετινών Βίκος Street Relays στα Ιωάννινα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version