Site icon runnfun.gr

Έρχεται ο 1ος αγώνας Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

Ο Δήμος Κέρκυρας και ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, τον «1ο αγώνα Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας» με τον τίτλο: «Corfu Half Marathon».

Πρόκειται για ένα σημαντικό για την Κέρκυρα δρομικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου   θα διεξαχθούν οι αγώνες του Ημιμαραθωνίου, των 5χλμ. και για μαθητές Λυκείων – Γυμνασίων καθώς και αγώνας 2,5 χλμ. και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), μπροστά  στην Κοφινέτα, όπου θα βρίσκονται  και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν   και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Κέρκυρα.

Στόχος μας   μια μεγάλη και μαζική Διοργάνωση που θα αποτελέσει θεσμό και θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από την Κέρκυρα   και την ευρύτερη περιοχή.

Η ώρα  εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 9.00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Οργανωτικής Επιτροπής.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης:  www.corfuhalfemarathon.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version